Libnet.ro
UNICEF

23:45

Descoperire socanta in jungla Amazonului. A fost gasit cadavrul unei creturi de opt metri

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in jungla Amazonului. A fost gasit cadavrul unei creturi de opt metri

Cadavrul unei balene a fost gasit in jungla Amazonului. Fenomenul cu privire la locul unde a fost gasita a declansat dezbateri furtunoase intre oamenii de stiinta. Balena, cu o lungime de 8 metri si o. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in jungla Amazonului. A fost gasit cadavrul unei creaturi de opt metri

Cadavrul unei balene a fost gasit in jungla Amazonului. Fenomenul cu privire la locul unde a fost gasita a declansat dezbateri furtunoase intre oamenii de stiinta. Balena, cu o lungime de 8 metri si o.

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit spanzurat in casa. Era fratele unui cunoscut fotbalist

Mihai Vladut Subtirica, un tanar inginer agronom din Dudesti, judetul Braila, a fost descoperit spanzurat intr-una dintre anexele casei in care locuia. Acesta a fost gasit mort de un vecin ieri, in.

Cum a fost gasit avionul in care a murit Emiliano Sala. Raportul provizoriu al anchetatorilor aeronautici

Un raport provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice AAIB) cu privire la accidentul in care a murit fotbalistul Emiliano Sala arata ca avionul in care se aflau jucatorul si pilotul David Ibbotson era rupt in trei bucati atunci cand a fost gasit.

Doliu in lumea filmului! Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost gasit mort la 48 de ani

Este doliu in lumea filmului american. Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost gasit mort in casa sa, la varsta de 48 de ani. Din primele cercetari se pare ca este vorba de o.

Aceasta mama nu a schimbat scutecul copilului ei timp de doua saptamani. Baietelul a fost gasit sangerand pe gura nemiscat in patut de 14 zile

Un baietel a murit in chinuri groaznice, deshidratat si de la o infectie provocata de scutecul neschimbat de 14 zile. Micutul Sterling Koehn a fost gasit sangerand pe gura, dupa ce a stat doua.

Corpul unui barbat a fost gasit intr-o turbina (VIDEO)

Un barbat din judetul Mures a fost descoperit intr-o turbina de angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea, relateaza Libertatea. ro, care citeaza publicatia zidezi. ro. Autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )