Libnet.ro
UNICEF

01:06

Descoperirea socanta facuta la 16 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie

Antena3 Antena3,
Descoperirea socanta facuta la 16 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie

La 16 ani de la atentatele teroriste considerate drept cele mai sangeroase din istorie, impactul tacut si letal al evenimentelor inca se resimte puternic in randul newyorkezilor. Substantele. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Statele Unite comemoreaza 16 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Ce impact a avut 9/11 asupra politicii SUA

Statele Unite comemoreaza, luni, 16 ani de la atentantul de la 11 septembrie 2001. Prabusirea turnurilor World Trade Center, un simbol al puterii economice a Statelor Unite, a reprezentat o lovitura fara precedent pentru americani, iar inceputul noului mileniu imbraca haina luptei impotriva terorismului.

Cum a marcat Donald Trump implinirea a 16 ani de la atentatele teroriste care au schimbat lumea (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a condus, luni, prima sa comemorarea de cand e presedinte a atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001. Presedintele american si Prima Doamna, Melania Trump, au tinut un.

16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Statele Unite comemoreaza astazi 16 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, o zi sangeroasa care a tulburat profund societatea americana si a marcat politica mondiala la inceputul noului mileniu.

Igor Dodon: Tragedia care a lovit SUA in urma cu 16 ani este o pagina plina de durere

Tragedia care a lovit Statele Unite ale Americii in urma cu 16 ani este o pagina trista si plina de durere pentru intreaga istorie contemporana. Pe 11 septembrie 2001, am fost cu totii martorii unui adevar terorismul trebuie combatut astazi, mentioneaza Igor Dodon intr-un mesaj de comemorare si sustinere adresat poporul american, transmite IPN.

11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

O ceremonie va fi tinuta luni in memoria victimelor din atentatele teroriste produse pe 11 septembrie 2001, la memorialul construit in locul World Trade Center din New York. in dimineata zilei 11 .

Un tanar de 16 ani a fost ucis de un val urias, in timpul uraganului Irma

Uraganul Irma, care a lovit recent nordul Caraibelor, a facut o noua victima. Unul dintre cei mai promitatori surferi din lume si-a pierdut viata in timp ce incerca sa prinda un val. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )