Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce au descoperit specialistii NASA pe planeta Pluto

Antena3 Antena3,
Ce au descoperit specialistii NASA pe planeta Pluto

NASA a facut publice noi imagini transmise de nava New Horizons, cu planeta Pluton. in aceste imagini se poat distinge si munti de gheata, conform oficialilor NASA. NASA a inregistrat un succes. continuă pe Antena3

Succes istoric pentru NASA. Imagini impresionante cu planeta Pluto

Succes istoric pentru NASA, unde oamenii de stiinta au bifat azi evenimentul spatial al anului. Au venit primele imagini detaliate cu planeta Pluto, plus o serie de masuratori. O sonda spatiala lansata in.

Fotografia cu planeta Pluto data publicitatii de NASA acum putin timp

Sonda New Horizons, lansata de Agentia spatiala americana NASA in 2006, a trecut marti prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto din cadrul misiunii sale, anunta AFP, citat de agerpres. ro. Istoricul.

9 ani pana la capatul Sistemului Solar - sonda New Horizons se apropie de planeta Pluto pentru prima oara

Sonda spatiala New Horizons se apropie de planeta Pluto, la capatul unei calatorii istorice de noua ani. Deja sonda a oferit primele imagini clare cu planeta Pluto, fata de cele trimise de telescopul Hubble. E una dintre cele mai curajoase misiuni NASA.

New Horizons a ajuns prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto

Sonda New Horizons, lansata de Agentia spatiala americana NASA in 2006, a trecut marti prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto din cadrul misiunii sale, anunta AFP. Istoricul survol, care va ajuta la.

Cenusa savantului care a descoperit planeta Pluto, la bordul sondei New Horizons

Sonda New Horizons care s-a apropiat de planeta Pluto poarta la bord nu doar instrumente de masurare si fotografiere, ci si o mica urna cu cenusa. Este o parte din cenusa astronomului american Clyde Tombaugh,.

Eveniment spectaculos. Prima vizita a omenirii pe planeta Pluto

Cea mai rapida nava spatiala ajunge langa cea mai cunoscuta planeta-pitica a Galaxiei noastre. Planeta Puto va fi analizata de cercetatorii de la NASA intr-o misiune spectactaculoasa. Nicio planeta n-a mai.

NASA saluta Pluto de la doar 12.500 de kilometri distanta

Sonda americana New Horizons a ajuns, marti, la ora 11. 49, ora Romaniei), la cea mai mica distanta de planeta pitica Pluto, 12. 500 de kilometri. intalnirea dintre Pluto si New Horizons este considerata de astronomi principalul eveniment spatial al anului 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )