Libnet.ro
UNICEF

10:15

Descoperiti. Femeile din spatele unora dintre cei mai puternici barbati din Romania

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Femeile din spatele unora dintre cei mai puternici barbati din Romania

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, la Descoperiti, un material despre femeile aflate in spatele celor mai puternici barbati din Romania. continuă pe Antena3

I-a dat de gol pe Alex Velea si Abi Talent. Politicianul care a dezvaluit adevarata relatie dintre cei doi dusmani

Recent, Abi Talent a intrat in niste rafuieli cu celebrul Alex Velea. Ajuns nu tocmai la apogeul industriei din care face parte, Abi Talentle-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o intamplare care ii are ca personaje pe el si Alex Velea. Baiatul a spus ca s-a intalnit cu Velea, intr-un centru comercial, iar cel din .

MICA UNIRE, sarbatorita SEPARAT la Focsani, din cauza neintelegerilor dintre autoritati

Ziua de 24 ianuarie este sarbatorita separat la Focsani, orasul Micii Uniri, din cauza neintelegerilor dintre autoritati. Astfel,Institutia Prefectului ii cheama pe oameni la sarbatoarea Unirii de.

Grupul TeraPlast a ajuns la o participatie de 100% din Wetterbest

Grupul TeraPlast a anuntat, joi, ca a ajuns la o participatie de 100% in Wetterbest, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme complete pentru acoperisuri, ca urmare a preluarii si ultimului pachet de actiuni, informeaza News. ro.

Vladimir Putin a semnat decretul pentru formarea noului guvern rus. Cum au fost impartite portofoliile din cabinetul Misustin

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a semnat decretul pentru formarea noului guvern de la Moscova, ce va fi condus de Mihail Misustin. Serghei Soigu si Serghei Lavrov, doi dintre cei mai cunoscuti.

Guvernul PNL privatizeaza programele nationale de sanatate! Cei mai afectati vor fi cei cu venituri mici

Modificarea unui alineat din legea sanatatii, prin ordonanta de guvern, liberalizeaza complet accesul spitalelor si clinicilor private la fondurile pentru programele nationale de sanatate.

Motivul pentru care IPJ Buzau ar putea ramane, in cateva zile, fara cei mai experimentati politisti

Aproximativ 20 de oameni ai legii din Inspectoratul de Politie al Judetului Buzau au inceput demersurile pentru pensionare. Asta, in contextul in care la nivelul IPJ Buzau exista, in acest moment, un deficit de 12 la suta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )