Libnet.ro
UNICEF

22:15

Despagubiri pentru daunele pestei porcine in Braila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Despagubiri pentru daunele pestei porcine in Braila

Actiunea de despagubire a proprietarilor de porci omorati de pesta porcina africana sau sacrificati preventiv a inceput la Braila, primii bani ajungand la gospodarii din Bertesti si Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Agriculturii i-a trimis presedintelui Romniei, la solicitarea premierului, un document privind modul de actiune pentru combaterea pestei porcine

Ministerul Agriculturii i-a trimis vineri presedintelui Klaus Iohannis un document cu informatiile referitoare la aparitia, evolutia, prevenirea, combaterea si eradicarea pestei porcine africane, dupa ce acesta a criticat modul in care Guvernul a actionat impotriva virusului. Documentul a fost transmis la solicitarea premierului Viorica Dancila.

incepe masacrul mistretilor pentru combaterea pestei porcine. Peste 80.000 de animale, vanate pana la 1 decembrie

Extinderea pestei porcine face ca autoritatile sa ia masuri pentru reducerea populatiei de mistreti, animal salbatic care contribuie la extinderea virsului. Astfel, in judetul Alba, pana la 1 decembrie 2018, trebuie vanati 3. 470 de mistreti. La nivel national trebuie ucisi peste 81. 000 de mistreti.

Virusul pestei porcine africane a atins al 12-lea judet. Acesta a fost confirmat ntr-o gospodarie din Giurgiu

Prezenta virusului pestei porcine africane PPA) a fost confirmat intr-o gospodarie, din judetul Giurgiu, respectiv in localitatea Branistari, comuna Calugareni, informeaza, duminica, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), relateaza Mediafax.

Petre Daea: Mecanismele de combatere a pestei porcine nu sunt suficiente; trebuie intensificata cercetarea

Mecanismele existente in prezent de combatere si eradicare a pestei porcine africane nu sunt suficiente, astfel ca trebuie alocate sume consistente pentru cercetare, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, in.

ANSVSA: Virusul pestei porcine africane, confirmat intr-o gospodarie din judetul Giurgiu

Prezenta virusului pestei porcine africane PPA) a fost confirmata intr-o gospodarie din localitatea Branistari, comuna Calugareni, judetul Giurgiu, anunta ANSVSA.

MADR: Documentul privind aparitia pestei porcine in Romania a fost depus la Administratia Prezidentiala

Documentul privind aparitia si evolutia pestei porcine africane in Romania a fost depus vineri la Administratia Prezidentiala in urma solicitarilor formulate public de catre presedintele Klaus Werner Iohannis, a anuntat, sambata, Ministerul.

Ministerul Agriculturii i-a trimis lui Iohannis un document prin care explica masurile luate impotriva pestei porcine

Ministerul Agriculturii i-a trimis lui Klaus Iohannis un document cu informatiile despreaparitia, evolutia, prevenirea, combaterea si eradicarea pestei porcine africane. Totul dupa ce presedintele a criticat.

Controale la 5.000 de restaurante, cantine si macelarii, verificate in cadrul campaniei impotriva pestei porcine

Desi nu afecteaza deloc oamenii, inspectorii ANSVSA au efectuat luna trecuta nu mai putin de 5. 000 de restaurante, cantine si macelarii in cadrul campaniei de prevenire a propagari pestei porcine africane.

Procurorii fac pasi in dosarul pestei porcine! Persoane importante vor da declaratii

Procurorii fac pasi in dosarul pestei porcine! Acestia au cerut mai multe documente de la ANSVSA referitoare la raspandirea acestui virus. Surse judiciare afirma ca persoane importante vor da declaratii in.

CRIZA PESTEI PORCINE EXPLODEAZA! Solicitare urgenta de la BRUXELLES pentru premierul DANCILA: E ciuma rosie in zona animalelor

Europarlamentarul Daniel Buda, ii solicita premierului Viorica Dancila sa analizeze posibilitatea activarii mecanismului european de protectie civila, pentru a putea sa fie achizitionate incineratoare mobile cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )