Libnet.ro
UNICEF

18:00

Despagubiri de peste 19 milioane de lei, platite pentru pesta porcina in Baragan

Adevărul Adevărul,
Despagubiri de peste 19 milioane de lei, platite pentru pesta porcina in Baragan

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 169 de localitati din 22 de judete, cu un numar de 581 de focare dintre care 3 focare in exploatatii commerciale si un focar intr-o exploatatie de tip A). in alte 4 judete exista doar cazuri la mistreti. in total, pana la 1 august, au fost eliminati 378. 394 de porci afectati de boala si exista 1. 757 de cazuri la mistreti. continuă pe Adevărul

Mai multi bani pentru mancarea detinutilor. Impact financiar bugetar de 2,19 milioane de lei pe an Cum motiveaza Ministerul Justitiei majorarea normei de hrana in penitenciare

Ministerul Justitiei vrea sa majoreze norma de hrana pentru detinuti, argumentand ca potrivit legii sumele de bani alocate pentru hrana detinutilor se modifica daca, prin inflatie, pretul alimentelor depaseste 5% de la ultima actualizare. Ultima data, au fost majorate in septembrie 2018. Pentru acest an, impactul financiar prognozat este de 1,10 milioane de lei, iar pentru urmatorii patru ani va fi de cate 2,19 milioane de lei.

Mai multi bani pentru mancarea detinutilor. Impact financiar bugetar de 2,19 milioane de lei pe an

Ministerul Justitiei vrea sa majoreze norma de hrana pentru detinuti, argumentand ca actualizarea valorii financiare a normelor de hrana ale persoanelor private de libertate se face periodic, pe baza indicilor preturilor de consum, daca rezulta diferente de peste 5% fata de luna in care s-a stabilit ultima valoare.

433 MILIOANE LEI IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, Flanco Retail a avut cele mai mari vanzari din istoria sa

Vanzarile retailerului au urcat cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, insa costurile chiriilor si ale utilitatilor au crescut cu peste 5%, iar cele dedicate personalului cu mai mult de 25% Flanco Retail a incheiat primul semestru al anului cu vanzari in valoare de 433 milioane lei, cele mai mari din istoria companiei, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, in conditiile in care piata de electro-IT a crescut cu 6%, a anuntat, ieri, compania prin intermediul unui comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )