Libnet.ro
UNICEF

09:45

Despre scriitori celebri si hobby-urile lor mai putin cunoscute!

Antena3 Antena3,
Despre scriitori celebri si hobby-urile lor mai putin cunoscute!

Procesul creativ al scrisului poate reprezenta un secret pentru cei dintre noi ce nu avem veleitati compozitorice. Atunci cand citim ne dam seama ca universul din paginile cartilor este vast si conturat in cele mai mici detalii. Pentru a crea in operele lor o paleta variata de emotii, autorii trebuie sa isi indrepte atentia si spre alte activitati relaxante, cum ar fi hobby-urile. continuă pe Antena3

Glovo a lansat un serviciu de livrare rapida: produsele aduse la usa in mai putin de 30 de minute

Glovo lanseaza joi noua sa divizie de business, Q-Commerce, care marcheaza o noua etapa in livrarea la cerere si care ofera posibilitatea de a livra orice in numai treizeci de minute sau mai putin.

Reteta cu varza murata, specialitate slovaca. Mancarea mai putin stiuta in Romania

Cum sa prepari altfel varza murata? O poti folosi la multe alte retete! Multi se opresc la bucataria romaneasca, dar bucatarii stiu deja ca gustul ei aduce un aport fabulos si altor preparate. Cum sa gatesti specialitatea slovaca si de ce ingrediente ai nevoie? Trebuie doar sa fii mai atent la gramaje. Reteta specialitate slovaca.

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni

Conturile de Facebook si Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administratiei Joe Biden in mai putin de doua luni, indiferent daca presedintele Donald Trump isi recunoaste infrangerea in alegeri.

Ludovic Orban: Votul fiecarui om este extrem de important. Alegerile din 6 decembrie au o miza uriasa in 2016, din cauza prezentei scazute la vot, cu mai putin de 14% din voturile cetatenilor PSD aproape a capturat Romania (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre miza uriasa a alegerilor parlamentare din 6 decembrie si a explicat ca suveranitatea in statul roman este detinuta de cetateni, iar votul fiecarui om este.

Componentele de iPhone 12 costa mai putin de jumatate din pretul de vanzare

Noile iPhone-uri au la baza componente care valoreaza sub 50% din preturile acestora, arata un calcul simplu care vorbeste despre marja de profit a Apple.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )