Libnet.ro
UNICEF

18:30

Despre ce nu va fi vorba la dezbaterea motiunii de cenzura

România Liberă România Liberă,
Despre ce nu va fi vorba la dezbaterea motiunii de cenzura

E mai mult decat evident ca vineri, atunci cand se va discuta textul motiunii de cenzura, votul va depinde de foarte multe lucruri, in afara de unul textul propriu-zis al motiunii. Fiind clar ca nu va fi o dezbatere pe aceasta tema, m-am gandit ca ar fi bine sa incerc aici o analiza a argumentelor. Nu de alta, dar subiectul dreptul la vot mi se pare de maxima importanta. continuă pe România Liberă

Copiii incearca jocul tineretii tale si e mai amuzant decat ai crede [VIDEO]

Cu totii stim ca majoritatea jocurilor moderne sunt mult mai simple decat vechile voastre pasiuni, precum Contra, de acum 20 25 de ani. Pentru a atrage un public cat mai larg, cele mai multe jocuri lansate la aceasta ora fie sunt foarte simple, fie incorporeaza tutoriale elaborate pentru a nu frustra in nici un [] Copiii incearca jocul tineretii tale si e mai amuzant decat ai crede [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a iesit din criza: PIB-ul real de pe trimestrul I 2015 a fost mai mare decat cel din trimestrul III 2008, varful de dupa Revolutie

Pentru prima data de la criza incoace, PIB-ul real de pe trimestrul I 2015, adica ajustat sezonier, a fost mai mare decat cel din trimestrul III 2008, varful de dupa Revolutie, potrivit datelor prezentate la.

De ce mor barbatii mai repede decat femeile. Au mai multe vicii, le e teama de medic si sunt predispusi la maladii grave - explicatiile medicilor

Un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii facut in peste 50 de tari europene a aratat ca barbatii traiesc in medie cu sapte ani mai putin decat femeile. Datele sunt confirmate statistic si in Romania.

7 obiceiuri alimentare care te ajuta sa traiesti mai mult

Dupa analiza a 150 de studii legate de diete din Sardinia, Costa Rica, Japonia, iata 7 obiceiuri alimentare care te ajuta sa traiesti mai mult. 95% din alimentatie ar trebui compusa din legume Hrana.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cazul lui Victor Ponta: Reactia externa va veni. Ambasadele au trimis catre centrale rapoartele mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician e la B1 TV despre motiunea de cenzura pe care PNL a depus-o. Ungureanu a plecat din guvern dupa o motiune de.

Cinci detalii despre exporturile si importurile Romaniei

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) in primele 4 luni din acest an a fost de 2 miliarde de euro. Ca termen de comparatie, tot doua miliarde au reprezentat si exporturile romanesti de lemn brut si cherestea in perioada ianuarie 2014-ianuarie 2015. Problema nu este atat deficitul cat structura defectuoasa a comertului international al Romaniei. Problema noastra nu este insa deficitul comercial, cat faptul ca exportam marfuri cu valoare adaugata mica si importam produse cu valore adaugata ridicata cu foarte putine exceptii). De pilda exportam mere brute si importam gem de mere. Sau exportam lemn brut si importam produse fabricate din lemn si mobilier. Exista judete care an de an sunt varfurile exporturilor pe anumite categorii de produse. Ca idee, 40% din judetele Romaniei importa mai mult decat exporta, in vreme ce celelalte sunt pe excedent comercial.

Pandaru: Dupa 6 luni in care ati condus pas cu pas, mai mult pe loc decat in avans, acum, domnule Iohannis, aveti ocazia sa va incepeti mandatul

Klaus Iohannis a ajuns presedintele Romaniei, nu pentru ca ar fi convins, ci pentru ca romanii se saturasera ca tupeul, hotia si impostura sa conduca tara. Dupa mai bine de jumatate de an in care ati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )