Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mihai Razvan Ungureanu, despre cazul lui Victor Ponta: Reactia externa va veni. Ambasadele au trimis catre centrale rapoartele mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu, despre cazul lui Victor Ponta: Reactia externa va veni. Ambasadele au trimis catre centrale rapoartele mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician e la B1 TV despre motiunea de cenzura pe care PNL a depus-o. Ungureanu a plecat din guvern dupa o motiune de. continuă pe B1

Mihai Razvan Ungureanu, despre Ponta: Reactia externa va veni

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca reactia externa cu privire la punerea sub invinuire a premierului Victor Ponta vor veni in curand si ca rapoartele lor vor fi mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare.

Cazul lui Victor Ponta a adus Romania, din nou, pe primele pagini ale presei internationale

Stirea ca premierul Victor Ponta este urmarit penal, iar presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia a adus din nou Romania pe primele pagini ale presei internationale. Comentatorii straini plaseaza.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta. Premierul l-a facut ministru pe Sova si a luat bani necuveniti de la el

Procuroarea sefa a DNA solicita incuviintarea cererii de urmarire penala pentru deputatul Victor Ponta, care in perioada in care se presupune ca a savarsit infractiunile de conflict de interese a indeplinit functia de prim-ministru, potrivit unui comunicat al institutiei.

Comisia Europeana, despre situatia lui Victor Ponta: Nu comentam cazuri specifice din niciunul dintre statele membre, incluzand Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, vineri, ca situatia premierului Victor Ponta este un subiect care tine de politica interna a Romaniei, iar CE nu va exprima o pozitie fiind vo.

Mihai Voicu: Cer demisia imediata a premierului Victor Ponta pentru a evita intrarea tarii intr-o criza politica profunda

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, ii cere lui Victor Ponta demisia imediata din functia de prim-ministru pentru a evita intarea tarii intr-o criza politica profunda, informeaza Agerpres. Dupa ce.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Cristoiu, despre cazul Ponta: Este o lovitura de forta de care gugustiucul Ponta nu-si da seama. SRI nu apare in comunicatul DNA pentru ca nu putea recunoaste ca a ajuns sa-l spioneze chiar si pe seful Guvernului

Vineri, premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca a fost pus sub invinuire pentru fapte pe care le-ar fi comis atat in perioada in care era avocat, cat si in cea.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )