Libnet.ro
UNICEF

19:00

Detalii SOCANTE. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: La ora 3 si jumatate s-au auzit tipete din casa, a iesit o vecina la politisti si i s-a spus ca totul e sub control. E posibil ca Alexandra sa fi fost inca in viata

Antena3 Antena3,
Detalii SOCANTE. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: La ora 3 si jumatate s-au auzit tipete din casa, a iesit o vecina la politisti si i s-a spus ca totul e sub control. E posibil ca Alexandra sa fi fost inca in viata

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei rapite la Caracal, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3, cas-au auzit tipetedin casa suspectului cu cel putin doua ore inainte sa in. continuă pe Antena3

Unchiul Alexandrei: Se pare ca locatia a fost data la ora 19:00. Daca e adevarat, astia sunt criminali

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, care este presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a declarat sambata ca are informatii potrivit carora Departamentul de Operatiuni Speciale a comunicat politiei locale locatia Alexandrei inca de joi de la ora 19.

Cerere-bomba dupa haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvaluiri socante: Alexandra a sunat la ora 11. Politia abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sange rece

Alexandra Macesanu, fata sechestrata si cel mai probabil ucisala Caracal, este nepoata cunoscutului activist civic AlexandruCumpanasu. Unchiul Alexandrei sustine ca cei care nu au facut nimic in.

DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta.

Alexandru Cumpanasu: Seful Politiei Caracal i-a spus tatalui fetei ca daca cumva s-a incurcat cu vreunul o sa plateasca el pagubele investigatiei

Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a venit cu noi detalii la Antena 3 despre cazul nepoatei sale ucise la Caracal. Am ascultat cu mare greutate ce a spus.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fata ucisa era nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei: Niste JIGODII! Daca seful STS nu-si da demisia azi, va asigur ca maine va fi plangere la Parchet

Una dintre adolescentele ucise laCaracalera nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, potrivit RTV. Este vorba despre.

Alexandru Cumpanasu, in direct la Antena 3 despre cazul nepoatei sale ucise in Caracal: Nu ma las pana nu vor plati cu totii

Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a izbucnit la Antena 3 la adresa celor care nu au reusit sa o salveze pe nepoata lui de la moarte. Aceasta a fost violata si.

Fata ucisa era nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei: Cum au putut sa stea la poarta stiind ca in casa aia e un criminal?

Alexandra, fata ucisa, era nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a avut o iesire nevoasa in direct la Romania TV pe ceea ce s-a intamplat in ziua c?.

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu .

Cum i s-ar fi adresat politistii tatalui Alexandrei: Auzi ba, daca fii-ta e-ncurcata cu vreunul, sa plateasca ea pagubele acestor perchezitii!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei rapite la Caracal, a continuat in cursul serii de vineri, 26 iullie, sa aduca acuzatii la adresa anchetatorilor care s-au ocupat de cazul fetei disparute de la Caracal.

Detalii socante ies la iveala in tragedia de la Caracal. Cumpanasu: Fata le-a spus la telefon ca e legata cu sarma si ca a fost violata. Si-au batut joc de sufletul unui copil

Imi e foarte greu sa vorbesc. Nu am si nu pot sa fiu normal la ora asta. am hot sa ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie sa plateasca. Nu functionez la capacitate normala. NU ma las.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )