Libnet.ro
UNICEF

11:15

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Playtech Playtech,
Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu . continuă pe Playtech

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Seful demis al Politiei Caracal neaga ca tatal Alexandrei a participat la perchezitii. Noi, ca politisti, am actionat perfect

Seful demis al Politiei Caracal, Nicolae Mirea, a declarat ca nu are ce sa-si reproseze in privinta cautarii Alexandrei si ca s-a actionat perfect.

Ioan Buda: Am luat act de demiterea mea Politistii au vrut sa intervina fara mandat, dar procurorul nu a permis interventia decat la ora 6

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei Romane, a declarat vineri seara, la Caracal, ca a luat act de demiterea sa pentru interventia defectuoasa in cazul fetei de la Caracal, despre care exista indicii ca a fost ucisa. Buda a spus ca apelul Alexandrei s-a terminat cu Vine, vine, transmite Mediafax.

Detaliu infiorator din ancheta privind uciderea Alexandrei de catre un mecanic din Caracal. Parintii au recunoscut imediat ceea ce li s-a aratat

Parintii Alexandrei Alexandrei Maceseanu, tanara din Caracal, care ar fi fost macelarita de un mecanic din Olt, au recunoscut cerceii fetitei la locul crimei. Politistii au efectuat, vineri dimineata, o.

Ioan Buda: Seful Politiei Olt, demis in urma neregulilor in cazul fetei ucise in Caracal

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a anuntat, vineri, ca l-a destituit din functie pe inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, Cristian Voiculescu, care era imputernicit pe aceasta.

Seful Politiei Romane, explicatii in privinta modului in care s-a actionat pentru salvarea fetei din Caracal: Politia putea intra in locuinta si fara mandat

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a explicat la Antena 3 .

Tragedia din Caracal a ajuns si in presa internationala. Cum e descrisa in afara crima care a ingrozit Romania

Cazul tragic din Caracal a ajuns sa fie cunoscut si in presa internationala. Reuters: Seful Politiei Romane, demis in urma unei interventii tardive; o fata de 15 ani a murit. Agentia de presa.

CUTREMURATOR! Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei, FATA DIN CARACAL rapita si ucisa

Un val de reactii emotionante au aparut pe retelele de socializare in cazul fetei din Caracal ranita si ucisa cu sange rece, in conditii revoltatoare.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )