Libnet.ro
UNICEF

16:00

Detentie pe viata pentru doi jurnalisti turci, dupa dezvaluiri halucinante despre traficul cu armament

Antena3 Antena3,
Detentie pe viata pentru doi jurnalisti turci, dupa dezvaluiri halucinante despre traficul cu armament

Procurorii turci solicita condamnarea la detentie pe viata fara posibilitatea eliberarii conditionate pentru doi jurnalisti acuzati de terorism, dupa ce acestia au dezvaluit ca serviciile secrete turce . continuă pe Antena3

Procurorii cer detentie pe viata pentru jurnalisti turci care au dezvaluit trafic cu arme spre Siria

Procurorii turci solicita condamnarea la detentie pe viata fara posibilitatea eliberarii conditionate pentru doi jurnalisti acuzati de terorism, dupa ce acestia au dezvaluit ca serviciile secrete turce trimit armament in Siria, afirma surse citate de site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Si-a riscat viata pentru stiinta impuscandu-se in apa

Pentru ca uneori domeniile stiintifice sunt prea plictisitoare pentru cei mai multi dintre noi, un fizician s-a descis sa-si riste viata pentru a face stiinta mai interesanta. Printr-un experiment care ar fi putut sa se lase cu victime, un individ a decis sa stea intr-o piscina si sa se impuste singur. in majoritatea filmelor, cand [].

Un om de stiinta si-a riscat viata pentru un experiment - VIDEO

Fizicianul Andreas Wahl si-a riscat viata pentru a demonstra legile newtoniene ale miscarii circulare si modul in care obiectele care se deplaseaza pe o traiectorie circulara accelereaza pe masura ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )