Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detinutul care s-a aflat in sala la Tribunalul Bucuresti nu este infectat cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Detinutul care s-a aflat in sala la Tribunalul Bucuresti nu este infectat cu coronavirus

Autoritatile au anuntat, joi seara, ca detinutul care s-a aflat in sala la Tribunalul Bucuresti nu este infectat cu coronavirus. Analizele au fost facute in regim de urgenta. continuă pe Adevărul

Alerta la Tribunalul Bucuresti, dupa ce un inculpat suspect de coronavirus a fost adus in sala de judecata

Un inculpat suspect de coronavirus a creat panica joi la Tribunalul Bucuresti. Toate sedintele de judecata de la sectiile penale au fost suspendate, dupa ce un magistrat a constatat ca in sala de judecata a.

Alerta la Tribunalul Bucuresti din cauza unui inculpat suspectat ca ar fi infectat cu coronavirus

Sedintele de la Sectia Penala de la Tribunalul Bucuresti au fost suspendate in jurul orei 12,00 din cauza unei persoane arestate asupra careia exista suspiciunea de infectare cu coronavirus.

Alerta la Tribunalul Bucuresti: Unul dintre arestatii adusi in instanta ar fi suspect de coronavirus

Tribunalul Bucuresti a suspendat, joi, sedintele de judecata de la Sectia Penala, dupa ce la dosarul medical al unuia dintre arestati ar fi aparut un document medical potrivit caruia ar fi suspect de infectie cu coronavirus.

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa se pronunte astazi asupra arestarii preventive a lui Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucuresti judeca joi cererea procurorilor de arestare preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Tribunalul Bucuresti judeca cererea procurorilor de arestare a lui Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucuresti judeca marti cererea procurorilor de arestare preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, potrivit Agerpres.

Alerta la Tribunalul Bucuresti, dupa ce in sala de judecata a fost adus un inculpat care ar fi suspect de coronavirus

Sedintele de judecata de la sectiile penale ale Tribunalului Bucuresti au fost suspendate joi, dupa ce un magistrat a constatat ca in sala de judecata a fost adus un inculpat care ar fi fost suspect de coronavirus. UPDATE Departamentul pentru Situatii de Urgenta a anuntat cp in urma testelor efectuate barbatul din custodia ANP nu este infectat cu coronavirusul.

Tribunalul Bucuresti: Mario Iorgulescu, arestat pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis joi arestarea preventiva a lui Mario Iorgulescu pentru 30 de zile, in dosarul in acre este acuzat de omor si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Tribunalul Bucuresti amana pentru joi decizia privind cererea procurorilor de arestare in lipsa a lui Mario Iorgulescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pentru joi o decizie privind cererea procurorilor de arestare preventiva in lipsa a lui Mario Iorgulescu. Dosarul este deschis pentru omor si conducerea unui.

O persoana ajunsa in fata judecatorului de la Tribunalul Bucuresti a spus ca e suspecta de coronavirus. Testul a iesit negativ

O persoana aflata in arest preventiv la Penitenciarul Bucuresti-Rahova, care a fost prezentata in fata judecatorului, a declarat ca e suspecta de infectare cu coronavirus.

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )