Libnet.ro
UNICEF

07:30

Detinutul Cristi Borcea a fost dus pe targa din inchisoare la spitalul din Constanta

Antena3 Antena3,
Detinutul Cristi Borcea a fost dus pe targa din inchisoare la spitalul din Constanta

Durere in piept, spasme si lesin. Detinutul Cristian Borcea nu pare sa-si revina din starile de rau. Si-a ingrijorat sotia, dar i-a speriat si pe medici. Condamnat la peste sase ani de inchisoare pentru. continuă pe Antena3

Cristi Borcea, dus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce a acuzat dureri toracice

Cristian Borcea a ajuns din inchisoare la spital. Omul de afaceri, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare, a fost transportat de la Pentitenciarul Poarta Alba la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Cristi Borcea, dus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce a acuzat dureri toracice (VIDEO)

Cristian Borcea a ajuns din inchisoare la spital. Omul de afaceri, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare, a fost transportat de la Pentitenciarul Poarta Alba la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Cristi Borcea, dus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta

Omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a fost dus, sambata seara, de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la.

Cristi Borcea internat de urgenta la spital

Omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a fost dus, sambata seara, de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, .

SUA, profund ingrijorate dupa ce un tanar american a fost batut intr-o inchisoare din Israel

Statele Unite s-au declarat profund ingrijorate, sambata, dupa ce un adolescent american, arestat de autoritatile israeliene, ar fi fost batut crunt in inchisoare de catre politie. Departamentul de Stat.

Cererea de eliberare conditionata din inchisoare a lui Adrian Nastase se va fi judecat la 9 septembrie

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 vor judeca pe 9 septembrie cererea de eliberare conditionata din inchisoare depusa de fostul premier Adrian Nastase.

Cristi Borcea, diagnosticat cu angina pectorala la Spitalul Judetean Constanta, nu a ramas internat

Omul de afaceri Cristian Borcea, transportat sambata seara de la Penitenciarul Poarta Alba la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat dureri toracice, nu a ramas internat in unitatea medicala, urmand ca stare sa de sanatate sa fie supravegheata in penitenciar.

UPDATE: Cristi Borcea, diagnosticat cu angina pectorala

UPDATE - Omul de afaceri Cristian Borcea, transportat sambata seara de la Penitenciarul Poarta Alba la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat dureri toracice, nu a ramas.

Familia lui Gigi Becali incearca din nou sa il scoata pe latifundiar din inchisoare

Familia lui Becali incearca prin orice mijloace sa il scoata din inchisoare pe latifundiarul din Pipera. Avocatii acestuia au depus o contestatie la executarea pedepsei care se va judeca la inceputul lunii.

Fost consilier judetean din Buzau, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa si penala de catre Dumitru Dobrica, fost Consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )