Libnet.ro
UNICEF

21:00

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires. continuă pe Ziarul Bursa

Orange Moldova cumpara Sun Communications, cel mai mare operator de cablu TV

Orange Moldova, cel mai mare jucator de telefonie mobila din tara vecina, cu o cota de piata de 57%, a cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV din tara vecina, cu peste 100. 000 de clienti, conform unui comunicat de presa al.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

VIDEO Cel mai mare diamant gasit in ultima suta de ani nu a atins suma ceruta la licitatia Sotheby's

Cel mai mare diamant brut ce a fost gasit in ultimul secol, Lesedi la Rona, nu a fost vandut la licitatia Sothebys de miercuri, dar directorul executiv al Lucara Diamond Corp, compania ce a descoperit piatra pretioasa, a spus ca exista interest de la cumparatori de pe piata diamantelor, transmite Reuters.

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari.

Alerta terorista la Istanbul! Dubla explozie si focuri de arma la cel mai mare aeroport al Turciei. Bilant: Cel putin 10 morti si peste 60 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE 22:40: Cel putin 10 persoane au murit in atentatul terorist de la Istanbul, iar numarul ranitilor a ajuns la peste 60, potrivit Russia Today. Unul dintre atacatori ar fi deschis focul folosind un.

Cel mai mare contract din istoria NFL: Andrew Luck semneaza pentru 141 milioane de dolari

Coordonatorului echipei Indianapolis Colts, Andrew Luck, i s-a oferit un contract de 141 de milioane de dolari, valabil pana in 2021, potrivit agerpres. ro. Avand in vedere valoarea.

Solutia propusa pentru persoanele fara adapost din cel mai mare oras neo-zeelandez: Cazarea acestora pe o nava de croaziera

Un grup de oameni de afaceri din Noua Zeelanda a gasit o solutie pentru a ajuta persoanele fara adapost din tara: cazarea acestora pe o nava de croaziera, scrie The Guardian.

[P] Cum se protejeaza de insolventa si neplata cel mai mare jucator cu actionariat romanesc de pe piata cafelei

In ziua de azi, marea majoritate a tranzactiilor comerciale se desfasoara pe baza creditului comercial. In aceasta ecuatie se stie ca, frecvent, pot aparea necunoscute, cateodata pe nepusa masa. In lipsa unor informatii actuale si veridice din piata sau a unor instrumente de protectie, acestea au rolul de a aduce dezechilibru in activitatea sau dezvoltarea unei companii, indiferent de marimea acesteia.

Alerta terorista pe cel mai mare aeroport din New York! Terminalul 5 al JFK, inchis

Terminalul numarul 5 al aeroportului International John F. Kennedy din New York a fost inchis in timp ce echipajele de interventie investigau un pachet suspect, arata B1 TV. Toate drumurile catre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )