Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alerta terorista pe cel mai mare aeroport din New York! Terminalul 5 al JFK, inchis

B1 B1,
Alerta terorista pe cel mai mare aeroport din New York! Terminalul 5 al JFK, inchis

Terminalul numarul 5 al aeroportului International John F. Kennedy din New York a fost inchis in timp ce echipajele de interventie investigau un pachet suspect, arata B1 TV. Toate drumurile catre. continuă pe B1

Revista presei: Alerta meteo; cea mai mare pensie din Romania; reducerea la impozitul pe locuinte

Un nou cod galben de furtuna, romanul cu cea mai mare pensie din tara si reducerea la impozitul pe locuinte acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe [].

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, finalizat. S-a incheiat modernizarea retelei de apa si canalizare

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro, a fost finalizat, chiar daca orasul arata ca dupa bombardament. Lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii urmand sa aiba loc luni, 27 iunie.

Alerta terorista la Istanbul! Dubla explozie si focuri de arma la cel mai mare aeroport al Turciei. Bilant: Cel putin 10 morti si peste 60 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE 22:40: Cel putin 10 persoane au murit in atentatul terorist de la Istanbul, iar numarul ranitilor a ajuns la peste 60, potrivit Russia Today. Unul dintre atacatori ar fi deschis focul folosind un.

Cum este creat catalogul IKEA, publicatia cu cel mai mare tiraj din lume

O fetita de sapte ani, care locuieste in Marsilia, in Franta, si careia ii plac jocurile. De asemenea, lumina soarelui trebuie sa patrunda usor prin ferestre. aceasta este una dintre povestile din spatele unui imagini din catalogul IKEA.

Cel mai mare regret al Cristinei Stamate! Doua saptamani au facut diferenta

Invitata de duminica de la Star Chef a fost Cristina Stamate care a pregatit Salata fara nume. Printre discutiile culinare, actrita a marturisit care este cel mai mare regret al sau si a .

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza.

Cea mai mare pensie din tara noastra - 28.825 de lei, cea mai mica - 400 de lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice.

Din ce este formata cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de BNR

Potriivt raportului anual pe anul 2015, Cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de Banca Nationala a Romaniei 57%) a fost investita anul trecut in titluri emise de guverne straine. Moneda europeana a avut cea mai mare pondere in structura rezervelor, de aproape 80%.

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca.

Cel mai mare deficit comercial al tarii noastre a fost in relatia cu China

China, Ungaria si Polonia se situeaza pe primele locuri in topul tarilor partenere cu care Romania a inregistrat deficit comercial in primul trimestru, potrivit datelor Ministerului Economiei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )