Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezastru pe mare in Rusia. Cel putin 54 de oameni au murit, iar alti 15 sunt dati disparuti

Antena3 Antena3,
Dezastru pe mare in Rusia. Cel putin 54 de oameni au murit, iar alti 15 sunt dati disparuti

Cel putin 54 de persoane au murit, iar alte 15 sunt date disparute in urma scufundarii unei nave de pescuit, joi, in largul coastelor Peninsulei Kamceatka, relateaza agentia rusa Tass, in pagina electronica. Am. continuă pe Antena3

Cel putin doi oameni au murit intr-un atac armat la o Universitate din Kenya

Cel putin doi oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac armat la o Universitate din orasul Garissa din Kenya, situat la aproximativ 150 km de granita somaleza, informeaza AFP. Atacatorii au.

Cel putin 54 de morti si 15 de disparuti in urma scufundarii unei nave de pescuit in Marea Ohotsk

Cel putin 54 de persoane au murit, iar alte 15 sunt date disparute in urma scufundarii unei nave de pescuit, joi, in largul coastelor Peninsulei Kamceatka, a anuntat agentia rusa Tass, in pagina electronica.

Grav accident in Turcia. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata

Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata si 7 au fost raniti in urma unui grav accident in lant, in sud-estul Turciei. De vina ar fi soferul unui microbuz care a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de.

O platforma petroliera din Golful Mexic a fost cuprinsa de flacari. Cel putin 45 oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs in urma cu putin timp pe o platforma petroliera din Golful Mexic, care apartine gigantului petrolier PEMEX. Flacari imense si un fum gros s-au ridicat spre cer imediat dupa bubui.

Cel putin 54 de persoane si-au pierdut viata in urma scufundarii unui trauler in Extremul Orient rus

54 de persoane si-au pierdut viata, dupa ce un trauler rusesc s-a scufundat in largul Peninsulei Kamceatka din Extremul Orient al Rusiei. Nava de pescuit Dalni Vostok ar fi fost prinsa intre gheturi,.

Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

Partea de nord a Europei se confrunta cu rafale puternice de vant care ajung in unele zone la intensitatea unui uragan, informeaza Euronews. Cel putin cinci persoane au murit in urma intemperiilor. Doi.

Oferta de munca din Rusia lui Putin: 700 de dolari ca sa il injuri de 135 ori pe Obama

In razboiul informational cu Occidentul, Rusia foloseste sute de oameni, bine platiti pentru a comenta si posta in mediul virtual, sub diverse pseudonime si de pe conturi false cu scopul de a propaga mesaje pro-Kremlin. Unul dintre acesti indivizi a explicat mecanismul de propaganda al Rusiei.

Cel putin cinci morti din cauza intemperiilor care afecteaza Europa

Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor care afecteaza partea de nord a Europei, unde rafalele de vant au atins intensitatea unui uragan, relateaza Euronews. in Germania doi padurari au murit dupa.

Cel putin 4 morti si mai multi raniti in urma unui incendiu pe o platforma petroliera din Golful Mexic

50 - Cel putin patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite, miercuri, in urma unui incendiu izbucnit pe o platforma petroliera din Golful Mexic apartinand Pemex, a anuntat compania intr-un.

Europa: Cel putin cinci morti, din cauza rafalelor puternice de vant

Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor care afecteaza partea de nord a Europei, unde rafalele de vant au atins intensitatea unui uragan, relateaza Euronews, conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )