Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dezbatere publica la MJ pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Hotnews Hotnews,
 Dezbatere publica la MJ pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penala. Potrivit MJ, luni, 30 ianuarie, intre orele 10,00 - 12,00, la sediul Ministerului Justitiei va fi organizata o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala si proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind gratierea unor pedepse. continuă pe Hotnews

Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema celor doua proiecte de ordonanta, la care presa nu are acces. Ora 14:15: Ministerul Justitiei a anuntat sambata ca permite accesul presei la dezbaterea privind ordonantele de gratiere si de modificare a Codurilor, dupa ce, initial, anuntase ca presa nu va avea acces. Accesul presei va fi permis fara camere de filmat, din lipsa de spatiu, spun reprezentantii Ministerului.

Iohannis: Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor. Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Klaus Iohannis cere Guvernului, printr-o postare pe Facebook, sa renunte la proiectele privind gratierea si modificarea Codului penal. Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata!, a scris Iohannis.

Iohannis: Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale, afirmand ca ehipa guvernamentala nu poate trece peste vointa cetatenilor, dupa protestele de duminica seara.

Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor privind gratierea si modificarea codurilor penale

Peste o suta de oameni participa la dezbaterea publica a proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, ministrul Justitiei, Florin Iordache, spunand in deschiderea dezbaterii ca de gratiere nu vor beneficia.

Presedintele Iohannis cere Guvernului sa renunte la OUG privind gratierea: Nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Guvernului Grindeanu sa renunte la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale, intrucat vocea oameilor nu poate fi ignorata.

Monica Macovei: Ministrul Iordache are de facut un singur lucru - sa ia act de cerinta celor peste 100.000 de romani care au iesit pe strazi si sa retraga OUG privind gratierea

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, ar trebui sa retraga OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala, dupa ce peste 100. 000 de persoane au iesit, duminica seara, in strada, pentru a-si arata nemultumirea fata de aceste proiecte.

Florin Iordache, intrebat in cadrul consultarilor, daca vreun om politic va avea de castigat de pe urma OUG privind gratierea: Nu!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a raspuns negativ, in cadrul consultarilor referitoare la OUG privind gratierea, atunci cand a fost intrebat daca de ordonanta va beneficia vreun om politic.

Un nou protest in fata Prefecturii din Suceava fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

Sucevenii vor iesi din nou in strada pentru a protesta fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Acestia se vor aduna incepand cu ora 17. 00, la Prefectura Suceava.

Suspans in privinta ordonantelor privind gratierea si modificarea legilor penale. Iordache ne joaca la ruleta ruseasca

Ministrul Justitiei, Florin Iordache 56 de ani), a declarat luni, la finalul dezbaterilor de la Ministerul Justitiei, ca nu a luat inca o decizie daca proiectele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale vor fi adoptate prin ordonanta de urgenta, prin asumarea raspunderii Guvernului sau prin lege promovata in Parlament, cu toate ca in timpul dezbaterilor a afirmat ca ideea ordonantelor de urgenta a fost abandonat.

Ministrul Florin Iordache ne joaca la ruleta ruseasca cu gratierea si modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Florin Iordache 56 de ani), a declarat ieri, la finalul dezbaterilor de la Ministerul Justitiei, ca nu a luat inca o decizie daca proiectele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale vor fi adoptate prin ordonanta de urgenta, prin asumarea raspunderii Guvernului sau prin lege promovata in Parlament, cu toate ca in timpul dezbaterilor a afirmat ca ideea ordonantelor de urgenta a fost abandonat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )