Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dezvaluire: Dosarul Transferurilor a inceput la comanda. Iuda Florin Prunea a dat totul in presa ca o razbunare a lui Mircea Sandu

Online Sport Online Sport,
Dezvaluire: Dosarul Transferurilor a inceput la comanda. Iuda Florin Prunea a dat totul in presa ca o razbunare a lui Mircea Sandu

Dosarul Transferurilor a inceput ca o razbunare a lui Mircea Sandu, cel care prin Florin Prunea a trimis in presa primele date despre transferurile frauduloase din Liga 1. Sandu s-a razbunat dupa ce Gica Popescu a candidat contra sa in anul 2006 la presedintia FRF. Este dezvaluirea care explica multe, inclusiv de ce Prunea a iesit ca un Iuda dupa aflarea pedepselor din Dosarul Transferuilor, incercand sa se disculpe. Pentru ca el a inceput totul, la comanda. continuă pe Online Sport

Florin Prunea povesteste culisele Dosarului Transferurilor: E vorba de sute de transferuri, inclusiv cel al lui Hagi

Florin Prunea a dezvaluit marti, dupa aflarea deciziei din Dosarul Transferurilor, ca DNA a ridicat sute de transferuri, inclusiv pe cel al lui Gica Hagi, pe vremea cand el era director de Relatii Internationale la FRF.

Burleanu saluta condamnarile din Dosarul Transferurilor

Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca a salutat decizia magistratilor in urma careia opt oameni din fotbal au fost trimisi dupa gratii in Dosarul Transferurilor.

Adevarul Live despre alegerile FRF si deciziile din Dosarul Transferurilor

Jurnalistii Grigore Cartianu si Amir Kiarash vor dezbate, incepand cu ora 10. 30, cele mai arzatoare subiecte ale momentului in fotbal: alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal si sentinta din Dosarul Transferurilor.

Adevarul Live despre alegerile FRF si deciziile din Dosarul Transferurilor(10.30)

Jurnalistii Grigore Cartianu, Matei Udrea si Amir Kiarash vor dezbate, incepand cu ora 10. 30, cele mai arzatoare subiecte ale momentului in fotbal: alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal si sentinta din Dosarul Transferurilor.

Dosarul Transferurilor. Borcea si Netoiu vor sa scape de inchisoare.

Borcea si Netoiu cer anularea pedepselor cu inchisoarea. Cei doi s-au adresat, in acest sens, Instantei Supreme. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dat marti condamnari cu executare definitive in dosarul Transferurilor din fotbal. Citeste si: UPDATE Condamnari definitive cu EXECUTARE in Dosarul Transferurilor pentru toti greii fotbalului George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua .

RECORDUL din Dosarul Transferurilor. Vezi TOATE datele ascunse intre paginile unui proces controversat

Cei opt inculpati in dosarul transferurilor de fotbalisti - George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Padureanu si Gigi Netoiu - au fost condamnati, marti, de .

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a intrat in greva foamei dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Fostul jucator al Stelei Lucian Balan a decis sa intre in greva foamei in semn de protest fata de condamnarile celor 8 inculpati din Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist de 54 de ani a ales sa intre in.

Tristetea lui Sebastian Bodu: Toti au uitat ca Dosarul Transferurilor a pornit de la mine

Europarlamentarul constantean Sebastian Bodu aminteste ca el este cel care a dat semnalul demascarii coruptiei din fotbalul romanesc. intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sebastian Bodu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), impartaseste tristetea ca lumea a uitat ca el a declansat procesul din Dosarul Transferurilor.

Dosarul transferurilor: Sumele confiscate de la cei 8 condamnati ajung la 6 milioane de lei

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, marti, in Dosarul Transferurilor, pe langa condamnara cu inchisoarea a celor opt inculpati, si confiscarea unor sume importante de bani. Pe langa confiscarea.

Nimeni din fotbal nu comenteaza decizia din Dosarul Transferurilor

Cei din fotbalul romanesc se ascund, dupa decizia de marti din Dosarul Transferurilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )