Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dezvaluire socanta in cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dinca despre Alexandra

Playtech Playtech,
Dezvaluire socanta in cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dinca despre Alexandra

Marturie incredibila a lui Gheorghe Dinca. Acesta a facut mai multe dezvaluiri, printre care si ca Alexandra Macesanu este in alta tara si ca patru persoane ar fi luat-o din locuinta lui. Ce a spus Gheorghe Dinca despre Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu sustine ca, alaturi de un avocat s-a intalnit cu Gheorghe Dinca la Penitenciarul . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, declaratie bomba in cazul Caracal! Cine i-ar fi luat fetele din curte: O sa cada capete mari daca spune adevarul

Zilele trecute a avut loc o noua infatisare in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca este acuzat ca le-ar fi violat si ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Vineri insa, Gheorghe Dinca a facut o declaratie bomba in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, declaratie bomba in cazul Caracal Conform antena3. ro, familiile victimelor au avut voie .

Cum incearca Gheorghe Dinca sa isi scape familia din dosarul Caracal. Ce a facut criminalul bate la ochi

Georghe Dinca reuseste de fiecare data sa socheze prin actiunile sale. Principalul suspect in cazul Caracal a fost prezent in fata judecatorilor zilele trecute, cand a avut loc o noua infatisare. Si de data asta Gheorghe Dinca a facut cateva declaratii bomba. Cum incearca Gheorghe Dinca sa isi scape familia din dosarul Caracal De mai .

Gheorghe Dinca, declaratie-soc in fata instantei: Vor cadea capete mari daca spun adevarul

Gheorghe Dinca, asa cum nu si l-a imaginat nimeni! A izbucnit in plans in fata mamei Luizei Melencu. Situatia uluitoare a avut loc la ultimul termen in dosarul privind disparitia fetelor, cand parintilor li s-a permis sa stea fata in fata cu presupusul criminal si sa-i puna intrebari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )