Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dezvaluiri din culisele uneia dintre cele mai mari petreceri sexuale din lume

Adevărul Adevărul,
Dezvaluiri din culisele uneia dintre cele mai mari petreceri sexuale din lume

Un jurnalist american a patruns in lumea celor pentru care petrecerile sexuale nu reprezinta un subiect tabu, ci un stil de viata. Barbati si femei, heterosexuali, homosexuali si bisexuali iau parte la evenimentele erotice unde exista si reguli care trebuie respectate. continuă pe Adevărul

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei.

Cele mai mari patru banci elene trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro

Cele mai mari patru banci din Grecia, National Bank of Greece NBG), Piraeus Bank, Eurobank Ergasias si Alpha Bank, toate cu operatiuni si in tara noastra, au nevoie de capital suplimentar de 14,4 miliarde euro, arata testele de stres derulate de Banca Centrala Europeana BCE), potrivit Bloomberg.

Cronica de la Nurnberg: despre comete, sfinti, monstri si holocaust. Povestea uneia dintre cele mai vechi si valoroase carti din Romania

Cel mai vechi volum detinut de Biblioteca Judeteana I. Roman din Constanta se numeste Cronica de la Nurnberg.

Business Report: Vot UE pentru mancarea viitorului: in curand vom putea consuma viermi si alimente cu structura moleculara modificata; Bloomberg: Cele mai mari patru banci elene, active si in Romania, trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro;Statul r

Um se va sfarsi experimentul monetar si social din Suedia? Ipoteza ceteris paribus este utilizata deseori in cursurile de economie pentru prezentarea mai clara a relatiilor de. Polul saraciei este la Botosani Daca vrei sa cauti de munca, Botosani se afla printre ultimele optiuni. De ce? Pentru ca.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Incendiu club Bucuresti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitala. in seara tragediei, intrarea a fost libera

Incendiu club Bucuresti. 27 de tineri si-au pierdut viata, vineri seara, iar alte 162 de persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs la Club Colectiv din Bucuresti. Clubul era unul dintre cele mai folosite localuri pentru concerte din Capitala.

Alexandra Mihailescu, BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Alexandra Mihailescu, vicepresedinte BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Cautiune-record de 5 milioane de lei pentru Elena Udrea. Care sunt cele mai mari cautiuni platite de milionarii din Romania

Elena Udrea este citata luni la DNA pentru a fi pusa sub acuzare intr-un nou dosar. in zilele urmatoare, ea trebuie sa stranga banii pentru o cautiune uriasa pentru a scapa de arest.

Sagrada Familia, una dintre cele mai reprezentative proiecte arhitecturale din lume, intra in ultima etapa de constructie. Cand ar urma sa se termine lucrarile?

Sagrada Familia, una dintre cele mai importante atractii turistice si simboluri ale orasului spaniol Barcelona si totodata una dintre cele mai impunatoare structuri arhitecturale din lume, a intrat in ultima faza a constructiei, asta dupa ce bazilica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )