Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sinteza zilei: UN AN de la referendumul de suspendare a presedintelui Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: UN AN de la referendumul de suspendare a presedintelui Basescu

Mihai Gadea a prezentat, la un an de zile de la referendumul din 29 iulie 2012, cand milioane de romani au votat demiterea lui Traian Basescu din fruntea statului, cateva dintre cele mai importante dezvaluiri si. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Traian Basescu, plimbare in papuci cu salupa SPP-ului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fotografii care il infatiseaza pe Traian Basescu pe mare, la bordul navei Stefan cel Mare a Politiei de Frontiera,.

Sinteza zilei: Gadea si Ciuvica, in direct in studiourile DNA

Dosarul in care directorul general al Antena TV Group este cercetat pentru ca l-ar fi santajat pe administratorul CS and RDS a ajuns la faza in care vedete media au ajuns sa ofere declaratii la DNA. Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, si Mugur Ciuvica, directorul Grupului de Investigatii Politice, s-au prezentat ieri la Directia Nationala Anticoruptie, unde au oferit declaratii in dosarul mai sus mentionat.

Mihai Gadea povesteste ce s-a intamplat in SPATELE USILOR iNCHISE, la DNA: Sunt niste oameni care cauta elemente, avand o MIZA

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a povestit amanuntit ce s-a intamplat in momentul in care a ajuns la sediul DNA. Am ajuns mai devreme la DNA, pentru a nu da nastere la speculatii.

Mihai Gadea povesteste ce s-a intamplat in SPATELE USILOR iNCHISE, la DNA: intamplarea de astazi m-a facut mult mai PUTERNIC

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a povestit amanuntit ce s-a intamplat in momentul in care a ajuns la sediul DNA. Am ajuns mai devreme la DNA, pentru a nu da nastere la speculatii.

Sinteza zilei: Sa ii impingem pe tineri sa iasa afara. Duceti credinta in strada, apelul Papei Francisc catre tineri

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fragmente din discursul tinut de Papa Francisc, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului Catolic, eveniment desfasurat.

Mircea Badea, la Sinteza Zilei: La ora aceea eram cu Adrian Ursu in masina. Am asistat la un SPECTACOL

In editia speciala a Sintezei Zilei, realizatorul TV, Mircea Badea, a declarat ca a ramas uimit de ceea ce a auzit la radio, in timp ce Mihai Gadea era audiat ca martor in sediul DNA. Am asistat la un spectacol.

Adrian Ursu, la Sinteza Zilei: in spatele regiei si scenariului exista un scop. Pana si Basescu a iesit din Ciresica si a facut ceva

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, jurnalistul Adrian Ursu a comentat ceea ce s-a intamplat astazi la DNA. Totul este o regie si un scenariu, dar astazi s-a devoalat scopul. Pana si Traian.

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti sunt niste ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Postul Antena 3 a fost pus sub urmarite penala, joi, in dosarul de santaj INTACT - RCS RDS. Directorul general al Antena 3 - Mihai Gadea si Mugur Ciuvica raman pentru moment martori in acest dosar. Directorul general al Antena TV Group, .

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti sunt niste jurnalisti ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Nu pot sa comentez anchete penale in desfasurare, dar pot sa spun ca ii consider in continuare atat pe Mihai Gadea, cat si pe ceilalalti niste jurnalisti extraordinar de buni si voi participa in continuare la emisiunile lor, a declarat Victor .

Mihai Gadea, URMARIT PENAL pentru complicitate la santaj.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea este urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul INTACT - RCSRDS, transmite Realitatea TV. Postul Antena 3 a fost, de asemenea, pus sub urmarire penala. _ _ _ _ Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3247 seconds )