Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dezvaluiri la Sinteza Zilei. Radu Pricop, protectie la nivel inalt

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri la Sinteza Zilei. Radu Pricop, protectie la nivel inalt

Dosarul ginerelui lui Traian Basescu privind retrocedarea ilegala a terenului Bratienilor, in care Radu Pricop este urmarit penal pentru inselaciune si fals, bate pasul pe loc pentru ca autoritatile nu se pot. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Miliardarii albiti de Alina Bica

Avocatul Radu Pricop, la numai 33 de ani, are o adevarata avere de pe urma statului. Radu Pricop va primi 10 milioane de euro cash, ca despagubire oentru 90 de hectare de teren care nici macar nu-i apartin.

Mircea Badea la Sinteza zilei despre cazul elicopterului prabusit: Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat

Mircea Badea a declarat in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24 care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal. Emisiunea este construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa.

Sinteza zilei: Raed Arafat, declaratii EXCLUSIVE despre operatiunea de salvare a echipajului SMURD PRABUSIT in Lacul Siutghiol

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre modul in care au intervenit autoritatile in operatiunea de salvare a echipajului.

Rezultatele alegerilor au aratat un nivel inalt de polarizare a societatii din Republica Moldova

Seful Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Pirkka Tapiola, a declarat ca alegerile parlamentare au aratat un nivel inalt de polarizare a societatii si acest fapt nu este generat doar de factorul geopolitic, trasnmite IPN.

Interventie la nivel inalt pentru instalarea lui Olaroiu la nationala Arabiei Saudita

Cosmin Olaroiu a fost instalat selectionerul nationalei Arabiei Saudite dupa ce sauditii au intervenit la nivel politic la vecinii din Emiratele Arabe Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )