Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dezvaluiri SOCANTE despre Laura Codruta Kovesi. Mi-au tremurat picioarele de FRICA!

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri SOCANTE despre Laura Codruta Kovesi. Mi-au tremurat picioarele de FRICA!

Site-ul luju. ro a prezentat o inregistrare audio cu o discutie intre procurorul Gheorghe Stan, inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, si una din cele sase inspectoare din echipa de control care a. continuă pe Antena3

O inspectoare a fost chemata la sefa DNA. Ce i-a cerut Laura Codruta Kovesi. inregistrare cutremuratoare - AUDIO

Site-ul luju. ro a prezentat o inregistrare audio cu o discutie intre procurorul Gheorghe Stan, inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, si una din cele sase inspectoare din echipa de control care a.

Victor Ponta face dezvaluiri uluitoare. Cum a fost numita Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al DNA in 2013

Fostul prim-ministru social-democrat, Victor Ponta a povestit in cadrul unei emisiuni TV, cum a fost numita Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al DNA in 2013, afirmand ca se aflau.

Document exploziv. Cum erau interceptati politicienii prin semnatura Laurei Codruta Kovesi

Un document exploziv, prezentat de Lumea Justitiei, arata cum erau interceptati politicienii prin semnatura Laurei Codruta Kovesi. Potrivit jurnalistilor, fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, a.

Subiectiv: Dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza Sistemul. Cine sunt cei cinci care au semanat teroare in justitie

Razvan Dumitrescu a facut in emisunea Subiectiv dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza sistemul. Totodata, au fost prezentati cei cinci care au semanat teroare in.

Dezvaluiri incredibile despre viata amoroasa a lui Ilie Nastase: La el veneau si sotia, dar si iubita

Carmen Harra face dezvaluiri surprinzatoare despre viata amoroasa a fostului tenismen, Ilie Nastase. Celebra prezicatoare a vorbit, la Antena Stars, despre cum era vizitat Nastase atat de sotie, cat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )