Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dezvaluirile unui jurnalist care a supravietuit masacrului de la Charlie Hebdo

România Liberă România Liberă,
Dezvaluirile unui jurnalist care a supravietuit masacrului de la Charlie Hebdo

Unul dintre putinii supravietuitori ai atacului de la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo a marturisit ca nu stie cum a scapat cu viata. El a reusit sa se ascunda dupa o masa. continuă pe România Liberă

Jurnalist francez: Seful publicatiei Charlie Hebdo era sub protectia Politiei, dar teroristii au mers la tinta azi

Directorul publicatiei franceze Charlie Hebdo se afla sub protectia politiei, iar teroristii care au atacat astazi sediul redactiei au mers la tinta,a spus jurnalistul francez Mathew Sarfati, miercuri, in .

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei.

Marturia unui supravietuitor al masacrului de la Charlie Hebdo: Ma intreb cum am putut sa scap

Ma intreb cum am putut sa scap, a marturisit, bulversat, unul dintre putinii supravietuitori ai atacului de la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, care a reusit ramana in viata ascunzandu-se dupa o masa,.

ACESTEA sunt cele mai controversate caricaturi ale Charlie Hebdo, care au starnit FURIA lumii musulmane jesuischarlie

Jesuischarlie Realitatea dura pe care o traim, ironizata din varful unui creion. Revista de satira Charlie Hebdo a atras furia lumii musulmane dupa ce a publicat, in repetate randuri, caricaturi cu profetul.

Atentat terorist in Franta. Care sunt trupele speciale care i-au anihilat pe teroristii care au atacat Charlie Hebdo

Autorii atentatului terorist din Franta au fost ucisi. La operatiunea de urmarire si anihilare a fratilor care au lansat atacul terorist impotriva redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo, si care vineri au mai luat ostatici in Paris si la tipografia din nordul Frantei, au fost mobilizati simultan, pentru prima data, trupele de elita ale Jandarmeriei si Politiei franceze, Raid si GIGN.

Primele imagini din redactia Charlie Hebdo dupa atentat (FOTO)

O fotografie care ilustreaza redactia Charlie Hebdo imediat dupa atacul terorist in care 12 persoane si-au pierdut viata a fost facuta publica. in imagine se poate observa haosul provocat de atacatori. Mai.

Povestea emotionanta a unui jurnalist Charlie Hebdo care a supravietuit atacului: La inceput am crezut ca e o gluma, apoi am vazut oroarea

Laurent Leger, jurnalist al ziarului de satira Charlie Hebdo, a fost miercuri la sedinta saptamanala a redactiei. Desi initial a crezut ca este o farsa, ziaristul isi aminteste barbaria petrecuta, noteaza Le Figaro. Laurent Leger a supravietuit atentatului impotriva redactiei Charlie Hebdo. El a povestit firul evenimentelor care s-au soldat cu moartea colegilor sai. La inceput am crezut ca este o gluma, ca era zgomot de pocnitori. Apoi am auzit pasii. Usa s-a deschis. Un tip striga Allah Akbar. Avea gluga, era cu totul negru. Avea o arma pe care o tinea cu ambele maini, a povestit Leger.

VIDEO Ce spune un jurnalist de la Charlie Hebdo care a supravietuit atacului de miercuri dimineata

Jurnalistul Patrick Pelloux, care scria editoriale pentru publicatia franceza Charlie Hebdo si lucra in acelasi timp ca doctor, a scapat de atacul celor trei teroristi asupra sediului reviste pentru ca se afla la o intalnire cu pompierii si serviciile.

Primele pagini ale celor mai cunoscute publicatii dupa atacul de la Charlie Hebdo: cum raspund caricaturistii din intreaga lume

Publicatii din intreaga lume, printre care The Independent, Liberation si Berliner Zeitung, au dedicat coperta de joi masacrului care a avut loc cu o zi inainte in sediul revistei satirice Charlie Hebdo. Acestea au folosit fie imagini de la locul.

Karim Talbi: Mi-am inceput cariera la Charlie Hebdo

Mi-am inceput cariera de jurnalist la Charlie Hebdo, in 1996, atunci cand am deschis poarta cladirii din apropierea place dItalie tastand un cod, 1515 in acea vreme. Erau stransi cu totii acolo, in jurul unei mese mari, rontaind ciocolata si biscuiti Petit Ecolier in timp ce desenau. M-am bucurat sa vad ca jurnalistii puteau sa manance o tableta intreaga de ciocolata pana la 11 dimineata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )