Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primele pagini ale celor mai cunoscute publicatii dupa atacul de la Charlie Hebdo: cum raspund caricaturistii din intreaga lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primele pagini ale celor mai cunoscute publicatii dupa atacul de la Charlie Hebdo: cum raspund caricaturistii din intreaga lume

Publicatii din intreaga lume, printre care The Independent, Liberation si Berliner Zeitung, au dedicat coperta de joi masacrului care a avut loc cu o zi inainte in sediul revistei satirice Charlie Hebdo. Acestea au folosit fie imagini de la locul. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO: Solidaritate! Cum arata PRIMELE PAGINI ale ziarelor din intreaga lume, dupa ATACUL TERORIST de la saptamanalul francez CHARLIE HEBDO

Marile publicatii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, SUA si Canada, au dezbatut, pe larg, subiectul atacului terorist petrecut miercuri, de la publicatia saptamanala franceza Charlie Hebdo din Paris, in care si/au pierdut viata 12 oameni, dintre care opt erau jurnalisti.

Mihai Razvan Ungureanu: Presedintele Klaus Iohannis va avea deplasari la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, in primele luni ale anului

In primele luni ale acestui an, presedintele Klaus Iohannis va face vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele PNL Mihai Ungureanu, consilier personal al.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

Seful publicatiei Charlie Hebdo, mort in atacul terorist, pe lista celor mai vanate persoane de Al-Qaeda: Prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi

Stephane Charbonnier Charb), una dintre cele peste 12 victime ale atacului terorist de la Paris, a fost un renumit caricaturist si jurnalist francez, avea 47 de ani si se afla, din 2013, pe lista celor mai vanate.

SURSE: Directorul Charlie Hebdo, pe lista celor mai vanate persoane de Al-Qaida

Potrivit presei franceze, Stephane Charbonnier se afla pe lista din 2013 a celor mai vanate persoane moarte sau in viata pentru crime impotriva islamului, potrivit unui articol publicat de Inspire, revista de propaganda terorista a Al-Qaida. Charb a fost una dintre cele peste 12 victime ale atacului terorist produs miercuri la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo.

Topul celor mai eleganti barbati din lume: David Beckham, depasit de fiul sau in varsta de 12 ani in clasamentul GQ

Romeo Beckham l-a depasit pe tatal sau, fostul fotbalist englez David Beckham, in topul celor mai eleganti barbati din lume intocmit in fiecare an de revista GQ, in care primul loc este ocupat de actorul britanic Eddie Redmayne.

David Beckham, depasit de fiul sau intr-un top al celor mai eleganti barbati britanici

David Beckham a fost depasit in topul celor mai eleganti barbati britanici de catre fiul sau, Romeo. Topul, realizat de revista GQ, mai cuprinde si alti fotbalisti, insa este condus de actorul britanic Eddie Redmayne.

Romania, lider detasat in clasamentul celor mai bune nationale de minifotbal din Europa

Romania si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul european la minifotbal, dupa ce a castigat anul trecut al cincelea Campionat European consecutiv.

Luvru, pe primul loc in topul celor mai vizitate muzee din lume in 2014

Muzeul Luvru din Paris a primit 9,3 milioane de vizitatori in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut.

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )