Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primele imagini din redactia Charlie Hebdo dupa atentat (FOTO)

B1 B1,
Primele imagini din redactia Charlie Hebdo dupa atentat (FOTO)

O fotografie care ilustreaza redactia Charlie Hebdo imediat dupa atacul terorist in care 12 persoane si-au pierdut viata a fost facuta publica. in imagine se poate observa haosul provocat de atacatori. Mai. continuă pe B1

Nou incident armat in zona Parisului, la o zi de la masacrul din redactia Charlie Hebdo

Doi politisti au fost raniti intr-un nou incident armat care a avut loc joi dimineata, la Montrouge, in regiunea pariziana, relateaza Mediafax , care citeaza editia electronica a publiatiei TF1.

CUM AU PATRUNS teroristii in redactia Charlie Hebdo. O jurnalista si fiica ei, amenintate cu moartea de atacatori jesuischarlie

Teroristii au intrat in redactia saptamanalului Charlie Hebdo dupa ce au amenintat cu moartea o jurnalista a publicatiei si pe fiica ei, pe care tocmai o luase de la gradinita, scrie Daily Mail. Corinne.

Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo

Un lider al Statului Islamic lauda atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Acesta a justificat crimele ca fiind o razbunare pentru insulte la adresa islamului si sugerand asumarea atentatului.

Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie Hebdo

Un lider al retelei teroriste sunnite Stat Islamic in Irak si Siria a salutat atacul terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, justificand crimele ca fiind o razbunare pentru insulte la adresa islamului si sugerand asumarea atentatului, potrivit Mediafax.

Mesajul jurnalistilor clujeni catre redactia Charlie Hebdo: Continuati lupta cu armele presei libere impotriva habotniciei

Atentat terorist in Franta. Asociatia Profesionistilor din Presa-Cluj APPC) a trimis, miercuri seara, 7 ianuarie, un mesaj de condoleante redactiei publicatiei Charlie Hebdo in care isi exprima regretul fata de atacul barbar la adresa libertatii de exprimare. Mesajul vine dupa atentatul terorist din Paris.

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo: Un politist este atacat in plina strada (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

UPDATE. Franta: Marsuri de solidaritate cu redactia Charlie Hebdo

Peste 5. 000 de persoane s-au adunat la un mars organizat la Paris in semn de solidaritate cu victimele redactiei Charlie Hebdo, anunta surse din cadrul politiei citate de AFP. Pe pancartele participantilor se putea citi Eu sunt Charlie si Charb a murit liber.

Autorii atacului comis la redactia Charlie Hebdo afirmau ca sunt membri Al-Qaida

Indivizii care au atacat redactia publicatiei Charlie Hebdo au afirmat ca sunt simpatizanti ai retelei teroriste Al-Qaida, afirma martori citati de presa franceza.

Casa Alba condamna vehement atacul comis la redactia Charlie Hebdo

Presedintia Statelor Unite a condamnat in termeni duri atacul care a vizat revista satirica franceza Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti. Casa Alba este solidara cu familiile celor omorati sau raniti in .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )