Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dezvaluirile unui medic din Bucuresti: Manusi chirurgicale si comprese, resterilizate si refolosite

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile unui medic din Bucuresti: Manusi chirurgicale si comprese, resterilizate si refolosite

Manusi de unica folosinta spalate, comprese refolosite sau fire pentru cusut resterilizate. Se intampla in Spitalul Clinic Judetean Ilfov, iar dezvalurile sunt facute de un medic care vrea. continuă pe Antena3

Cand incep inscrierile pentru admiterea la facultatile din Bucuresti

Inscrierile pentru admiterea la universitatile bucurestene incep lunea viitoare. Astfel, in intervalul 13 - 20 iulie viitorii studenti se pot inscrie la facultatile Universitatii din Bucuresti, urmand ca examenele de admitere sa aiba loc in perioada 21 - 26 iulie.

Proprietara unui magazin din Cluj, injunghiata de un client nervos

Proprietara unui magazin din Cluj a fost injunghiata de un client aflat in stare de ebrietate. Barbatul s-a enervat in timp ce era servit cu mezelurile pe care le ceruse, potrivit Romania.

Povestea unui medic mai putin obisnuit. Teodor Craifaleanu, stomatologul care face terapie prin poezie

A publicat primul volum de poezii la 64 de ani, iar in viata de zi cu zi este un apreciat medic stomatolog. La cinci ani citea fara probleme carti intregi, iar una dintre poeziile scrise in tinerete a fost apreciata chiar de marele Adrian Paunescu. Aceasta este povestea doctorului pitestean Teodor Craifaleanu.

Un medic din Galati a sunat la 112 si a reclamat ca o pacienta i-a oferit mita 50 de lei

Un medic de la Spitalul Judetean din Galati, condamnat recent cu suspendare pentru luare de mita, a reclamat, vineri, la 112, faptul ca o pacienta i-ar fi oferit mita 50 de lei. Femeia a spus ca a dorit sa-i multumeasca in acest fel medicului pentru o reteta, anunta Digi 24, citand News. ro. Reprezentantii IPJ Galati nu au dorit sa dea detalii in legatura cu acest subiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )