Libnet.ro
UNICEF

09:45

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

B1 B1,
Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au. continuă pe B1

Nu doar Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Si un parlamentar cu probleme penale paraseste partidul

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR, dar si pentru alte derapaje.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului precum si cel de demnitar al statului roman.

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR. Informatia a fost confirmata de catre Dan Tanasa, la Antena 3. Liderii AUR au luat aceasta decizie dupa ce personajul exotic al partidului s-a.

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR).

Senatoarea anti-botnita Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR Deputat AUR: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului, precum si cel de demnitar al statului roman. AUR l-a exclus si pe deputatul Mihai Lasca, care este condamnat penal pentru vatamare corporala .

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Dan Tanasa: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Senatoarea a sustinut miercuri in Parlament ca vaccinul PfizerBioNTech distruge matricea nationala a poporului roman, iar Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul sa ii fie taiat. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari.

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Ce ar putea face Diana Sosoaca dupa excluderea din AUR. Sociologul Marius Pieleanu: Va profita de o zona electorala neocupata

Excluderea din partidul AUR nu marcheaza finalul carierei in politica romaneasca, pentru Diana Sosoaca. indepartarea din AURpoate insemna o mare oportunitate pentru senatoarea Diana Sosoaca. Avocata s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )