Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce ar putea face Diana Sosoaca dupa excluderea din AUR. Sociologul Marius Pieleanu: Va profita de o zona electorala neocupata

B1 B1,
Ce ar putea face Diana Sosoaca dupa excluderea din AUR. Sociologul Marius Pieleanu: Va profita de o zona electorala neocupata

Excluderea din partidul AUR nu marcheaza finalul carierei in politica romaneasca, pentru Diana Sosoaca. indepartarea din AURpoate insemna o mare oportunitate pentru senatoarea Diana Sosoaca. Avocata s. continuă pe B1

Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit miercuri seara pe Facebook despre exlcluderea din AUR. Ea a avut-o alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Sosoaca ii acuza pe liderii AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, de misoginism si dubla masura, spune ca acestia si-au tradat electoratul, iar ea va continua sa se lupte pentru oameni si sa-si reprezinte tara.

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

Diana Sosoaca, dupa petrecerea de vineri seara: Ideea a fost sa inteleaga romanii ca s-a terminat cu mascarada si ca oamenii trebuie sa traiasca Veniti in Parlament sa vedeti ce petreceri se dau (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a intervenit in direct pe B1 TV, duminica seara, la Dosar de politician, unde a oferit o serie de explicatii dupa ce s-a filmat in timp ce petrecea, vineri seara, la un.

Senatoarea anti-botnita Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR Deputat AUR: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului, precum si cel de demnitar al statului roman. AUR l-a exclus si pe deputatul Mihai Lasca, care este condamnat penal pentru vatamare corporala .

Nu doar Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Si un parlamentar cu probleme penale paraseste partidul

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR, dar si pentru alte derapaje.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului precum si cel de demnitar al statului roman.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Dan Tanasa: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Senatoarea a sustinut miercuri in Parlament ca vaccinul PfizerBioNTech distruge matricea nationala a poporului roman, iar Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul sa ii fie taiat. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )