Libnet.ro
UNICEF

23:15

Senatoarea anti-botnita Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR Deputat AUR: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Hotnews Hotnews,
 Senatoarea anti-botnita Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR Deputat AUR: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului, precum si cel de demnitar al statului roman. AUR l-a exclus si pe deputatul Mihai Lasca, care este condamnat penal pentru vatamare corporala . continuă pe Hotnews

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR. Informatia a fost confirmata de catre Dan Tanasa, la Antena 3. Liderii AUR au luat aceasta decizie dupa ce personajul exotic al partidului s-a.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Dan Tanasa: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Senatoarea a sustinut miercuri in Parlament ca vaccinul PfizerBioNTech distruge matricea nationala a poporului roman, iar Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul sa ii fie taiat. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari.

Nu doar Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Si un parlamentar cu probleme penale paraseste partidul

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR, dar si pentru alte derapaje.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR).

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului precum si cel de demnitar al statului roman.

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

Ce ar putea face Diana Sosoaca dupa excluderea din AUR. Sociologul Marius Pieleanu: Va profita de o zona electorala neocupata

Excluderea din partidul AUR nu marcheaza finalul carierei in politica romaneasca, pentru Diana Sosoaca. indepartarea din AURpoate insemna o mare oportunitate pentru senatoarea Diana Sosoaca. Avocata s.

Partidul AUR a exclus-o pe faimoasa senatoare Diana Sosoaca

Senatoarea Diana Sosoaca si deputatul Mihai Lasca au fost exclusi din partidul AUR pe motiv de indis.

Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

George Simion, liderulAUR, a avut o reactie dupa petrecerea la care a participat DianaSosoaca. Acesta a spus, la Antena 3, ca nu are ce sa-i reproseze senatoarei AUR,dupa participarea la o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )