Libnet.ro
UNICEF

20:15

Diaspora ameninta cu boicotarea alegerilor: Care sunt cerintele acestora

B1 B1,
Diaspora ameninta cu boicotarea alegerilor: Care sunt cerintele acestora

Daniel Tecu, reprezentant al Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) a facut mai multe solicitari pentru autoritatile din Romania, la Universitatea de Vara de la Izvorul. continuă pe B1

Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat astazi o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Turcia a emis un decret prin care sunt epurati peste 2.000 de politisti si sute de militari

Turcia a emis miercuri doua decrete prin care sunt concediati peste 2. 000 de politisti sute de militari si membri ai autoritatii pentru tehnologie in comunicatii, aceste epurari fiind legate de puciul esuat de luna trecuta.

Alternative KickassTorrents: Care sunt cele mai populare site-uri de torrent

Intr-o perioada in care tot mai multe site-uri de torrent au fost atacate, caderea KickassTorrents a fost cea mai dureroasa pentru fanii platformelor de piraterie online. Din fericire, exista alternative. Cand vine vorba de site-uri de torrent, pana de curand, cele mai populare din lume au fost KickassTorrent, The Pirate Bay si ExtraTorrent. Acestea dadeau [].

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt activitatile benefice din preajma zilei de nasteren (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre activitatle benefice sau mai putin benefice care ar trebui facute in preajma zilei de.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt activitatile benefice din preajma zilei de nastere (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre activitatle benefice sau mai putin benefice care ar trebui facute in preajma zilei de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )