Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia a emis un decret prin care sunt epurati peste 2.000 de politisti si sute de militari

Hotnews Hotnews,
 Turcia a emis un decret prin care sunt epurati peste 2.000 de politisti si sute de militari

Turcia a emis miercuri doua decrete prin care sunt concediati peste 2. 000 de politisti sute de militari si membri ai autoritatii pentru tehnologie in comunicatii, aceste epurari fiind legate de puciul esuat de luna trecuta. continuă pe Hotnews

Turcia elibereaza zeci de mii de condamnati, pentru a face loc in inchisori pucistilor

Turcia a emis un decret prin care 38. 000 de persoane detinute vor fi eliberate conditionat, intr-o incercare de a crea spatiu pentru miile de persoane care au fost arestate in urma tentativei de.

Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat astazi o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Il mai stiti pe Valentin Uritescu? Ce face acum - Nimeni nu stia de necazul prin care trece de mai bine de 40 de ani

De 4 decenii, actorul Valentin Uritescu se lupta zi de zi cu o boala necrutatoare si fara leac. Descoperita in urma cu 40 de ani, acesta i-a dat viata peste cap si i-a marcat definitiv destinul. Este vorba despre.

REVISTA BLOGURILOR. Proiectele prin care Primaria sau Sfantul Duh dau 80% din valoarea renovarii sunt inutile

Blogurile de marti scriu despre lipsa de eficacitate a proiectelor de renovare propuse de primarii, dar si despre atmosfera de la Rio, prin prisma evolutiei sportivilor romani.

Alternative KickassTorrents: Care sunt cele mai populare site-uri de torrent

Intr-o perioada in care tot mai multe site-uri de torrent au fost atacate, caderea KickassTorrents a fost cea mai dureroasa pentru fanii platformelor de piraterie online. Din fericire, exista alternative. Cand vine vorba de site-uri de torrent, pana de curand, cele mai populare din lume au fost KickassTorrent, The Pirate Bay si ExtraTorrent. Acestea dadeau [].

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt activitatile benefice din preajma zilei de nasteren (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre activitatle benefice sau mai putin benefice care ar trebui facute in preajma zilei de.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt activitatile benefice din preajma zilei de nastere (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre activitatle benefice sau mai putin benefice care ar trebui facute in preajma zilei de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )