Libnet.ro
UNICEF

12:00

Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat astazi o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cum poti afla online denumirea fondului de pensii privat la care esti distribuit

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat miercuri o aplicatie prin intermediul careia participantii la fondurile de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati.

Cum poti afla denumirea fondului de pensii private la care esti alocat

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat miercuri lansarea unei aplicatii online prin care participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati. Proiectul, implementat de catre specialistii ASF, vine in intampinarea participantilor la Pilonul II, ale caror solicitari privind aflarea apartenentei la un fond de pensii administrat privat reprezentau peste 90% din obiectul petitiilor referitoare la sectorul pensiilor private primite de catre autoritate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )