Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diferenta dintre cum vede Victor Ponta libertatea presei si ce inseamna ea in realitate

Adevărul Adevărul,
Diferenta dintre cum vede Victor Ponta libertatea presei si ce inseamna ea in realitate

O tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Aceasta banalitate cu aer profetic a fost reactia lui Victor Ponta fata de condamnarea lui Dan Voiculescu. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu, catre Victor Ponta: Ce-ai spune daca un jurnalist i-ar arde un picior in fund nevestei tale invocand libertatea presei?

Jurnalistul Ion Cristoiu critica lipsa de reactie a Jandarmeriei, in frunte cu Mircea Olaru, la manifestarile initiate de Antena 3 si il invita pe premierul Victor Ponta sa isi imagineze rudele agresate precum.

PNL: Presedintia trebuie sa clarifice acuzatiile lui Victor Ponta privind intalnirea Iohannis-Basescu. Ponta, un om tanar, dar imbatranit de metehnele vechiului pesedist

PNL solicita Presedintiei Romaniei sa comunice oficial adevarul in legatura cu imaginata vizita de la Vila Lac 3 a lui Klaus Iohannis, invocata de premierul Victor Ponta, potrivit unui comunicat semnat de purtatorul de cuvant al partidului, Alina Gorghiu.

Cine este Dan Sova, parlamentarul urmarit penal de DNA in dosarul Turceni-Rovinari: Coleg de facultate cu Victor Ponta; trimis la Washington sa se documenteze despre Holocaust; ministru cu un bilant catastrofal

Social-democratul Dan Sova, urmarit penal de catre DNA intr-un dosar privind contractele de consultanta juridica intre cabinetul sau de avocatura si complexele energetice Turceni si Rovinari, este un jurist de profesie, coleg de facultate cu Victor Ponta, si, de curand, purtator de cuvant al campaniei prezidentiale pentru premierul in functie. Imaginea lui Sova in ultimii ani s-a legat de doua aspecte controversate: Declaratiile sale asimilate cu negarea Holocaustului si care l-au facut pe Victor Ponta sa-l trimita pe Sova la Washington sa se documenteze si mandatul catastrofal pe care l-a avut in fruntea autostrazilor si proiectelor de infrastructura din Romania timp de 18 luni.

Victor Ponta, despre propunerile de ministri la Buget si Cultura: Ma gandesc sa ii fac o surpriza lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca va face pana la sfarsitul lunii august noi propuneri pentru functiile de ministri la Cultura si Buget, pe care presedintele Traian Basescu nu le mai poate respinge, astfel ca se gandeste sa ii faca acestuia o surpriza. Ponta a afirmat totodata, pe Aerodromul Tuzla, dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor cu care companiile ExxonMobil si Petrom efectueaza foraje de explorare pentru zacamintele de gaze natural in zona romaneasca de ape adanci a Marii Negre, ca Romania si Republica Moldova trebuie sa fie peste 'trei-patru ani' cat mai putin dependente de importurile de gaze.

Victor Ponta: Nominalizarea lui Predoiu ca premier ACL, o gluma. Probabil Basescu va fi prim-ministru

Nominalizarea lui Catalin Predoiu ca prim-ministru in ipoteza in care Klaus Iohannis va castiga alegerile prezidentiale este o gluma, crede actualul premier, Victor Ponta. Liderul social-democrat este de parere.

FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta promite ajutor financiar pentru Nicula: Speram sa ajutam sa se continue lucrarile aici, ca si la alte locuri sfinte

Premierul Victor Ponta a venit, intr-o vizita privata, la Manastirea Nicula din judetul Cluj, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania. Acesta a venit impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu. Prim-ministrul a fost intampinat de Mitropolitul Clujului si de ministrii Transporturilor, Ioan Rus, si pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Victor Ponta si Daciana Sarbu, binecuvantati la Manastirea Putna

Premierul Victor Ponta si sotia sa, eurodeputata Daciana Sarbu, au fost binecuvanti, vineri, de arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, si staretul Manastirii Putna, la sfarsitul slujbei care a fost oficiata vineri la Manastirea Putna si la care au participat peste 10. 000 de persoane, informeaza Mediafax.

Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

Un sucevean a fost premiat vineri de Victor Ponta pentru ca a gasit, pe un deal din zona localitatii Cacica, cel mai mare tezaur de monede geto-dacice, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Paul Croitoru a primit o.

Victor Ponta, in pelerinaj la Putna si Cacica

Premierul Victor Ponta participa, vineri, la pelerinajele de la sanctuarul national marian catolic din comuna Cacica si la Manastirea Putna, ambele din judetul Suceava.

Victor Ponta: Mizeriile lui Basescu nu sunt importante. Avem in continuare crestere economica

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania are in continuare crestere economica pe primele sase luni din 2014 si a calificat afirmatiile presedintelui Traian Basescu referitoare la intrarea in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )