Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine este Dan Sova, parlamentarul urmarit penal de DNA in dosarul Turceni-Rovinari: Coleg de facultate cu Victor Ponta; trimis la Washington sa se documenteze despre Holocaust; ministru cu un bilant catastrofal

Hotnews Hotnews,
 Cine este Dan Sova, parlamentarul urmarit penal de DNA in dosarul Turceni-Rovinari: Coleg de facultate cu Victor Ponta; trimis la Washington sa se documenteze despre Holocaust; ministru cu un bilant catastrofal

Social-democratul Dan Sova, urmarit penal de catre DNA intr-un dosar privind contractele de consultanta juridica intre cabinetul sau de avocatura si complexele energetice Turceni si Rovinari, este un jurist de profesie, coleg de facultate cu Victor Ponta, si, de curand, purtator de cuvant al campaniei prezidentiale pentru premierul in functie. Imaginea lui Sova in ultimii ani s-a legat de doua aspecte controversate: Declaratiile sale asimilate cu negarea Holocaustului si care l-au facut pe Victor Ponta sa-l trimita pe Sova la Washington sa se documenteze si mandatul catastrofal pe care l-a avut in fruntea autostrazilor si proiectelor de infrastructura din Romania timp de 18 luni. continuă pe Hotnews

Dan Sova, urmarit penal. DNA: Firma Sova si Asociatii, prejudiciu de 3,5 mil. lei. Vocea PSD: Sunt suspect de complicitate la abuz in serviciu

Update 14. 25 - Dan Sova este urmarit penal pentru trei fapte de complicitate la abuz in serviciu, dupa ce in perioada 2007-2008 firma Sova si Asociatii a incheiat trei contracte de asistenta juridica.

Senator clujean, urmarit penal de DNA. Ce zice PSD Cluj: Alexandru Cordos este o persoana serioasa si responsabila care isi va dovedi nevinovatia

DNA Cluj a anuntat marti, 12 august, intr-un comunicat, ca a inceput urmarirea penala impotriva senatorului PSD Cluj Alexandru Cordos. Procurorii spun ca acesta ar fi avertizat mai multe persoane ca sunt interceptate de procurorii DNA, el fiind finul ofiterului din cadrul DNA Cluj, Valentin Tatar, care a dat informatii confidentiale din doua anchete ale DNA, inclusiv in cazul presedintelui suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru favorizarea infractorului

Senatorul PSD Alexandru Cordos este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi avertizat mai multe persoane ca sunt interceptate de procurorii anticoruptie.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal de DNA pentru favorizarea faptuitorului

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmarii penale fata de senatorul PSD Alexandru Cordos, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de favorizare a faptuitorului, el fiind acuzat ca a avertizat persoane dintr-un dosar penal ca le sunt interceptate convorbirile.

Dan Sova este urmarit penal pentru coruptie

ACTUALIZARE 13:15 Dan Sova este urmarit penal DNA informeaza ca procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de senatorul Dan Sova, la data faptelor reprezentant legal al SCA Sova si Asociatii, in sarcina caruia s-au retinut trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

Directorul de Investitii al CE Rovinari, urmarit penal de DNA pentru contractele incheiate cu Dan Sova

Dan Laurentiu Ciurel, directorul de investitii al Complexului Energetic Rovinari CER), este urmarit penal de procurorii DNA in dosarul in care este cercetat si Dan Sova, in legatura cu modul in care i-a.

VIDEO Dan Sova, urmarit penal de DNA pentru fapte de coruptie: trei contracte cu complexele energetice Turceni si Rovinari care ar fi pagubit statul cu 3,4 milioane de lei

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor si unul dintre apropiatii lui Victor Ponta, este urmarit penal de DNA pentru fapte de coruptie. DNA arata ca Sova ar fi pagubit statul cu 3,4 milioane de lei in urma incheierii a trei contracte de reprezentare juridica, contracte semnate cu complexele energetice Turceni si Rovinari in 2007-2008. Dan Sova, care la acel moment era reprezentant legal casei de avocatura Sova si Asociatii, e acuzat de savarsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

Dan Sova, vocea PSD, urmarit PENAL pentru abuz in serviciu. DNA: Firma Sova si Asociatii, prejudiciu de 3,5 mil. lei

Update 14. 56 - Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, este urmarit penal, in dosarul in care este cercetat si Dan Sova, pentru cinci fapte de abuz in serviciu, fiind.

Dan Sova este urmarit penal pentru coruptie

ACTUALIZARE 16:50 Ciurel: DNA nu mi-a comunicat pana acum ca sunt urmarit penal Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, a declarat pentru Ziarul Bursa in urma cu putin timp ca DNA nu i-a comunicat ca este urmarit penal in dosarul in care este pus sub acuzare fostul ministru al Transporturilor Dan Sova.

Dan Sova, urmarit PENAL. Vocea PSD a ajuns la DNA

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, este urmarit penal,intr-un dosar privind contracte ale firmei de avocatura Sova si asociatii cu complexurile energetice Rovinari si Turceni, potrivit unor surse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )