Libnet.ro
UNICEF

15:00

Digi 24: CTP - Au fost momente in care imi venea sa-mi iau campii. Si nu sa ma duc in strainatate, sa ma duc pe Marte, pe Venus!

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: CTP - Au fost momente in care imi venea sa-mi iau campii. Si nu sa ma duc in strainatate, sa ma duc pe Marte, pe Venus!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie cum o noapte intreaga a stat cu formularele mici in fata, a fumat un pachet de Carpati si s-a gandit daca sa plece sau nu in America prin casatorie. continuă pe Hotnews

Dancila: Paul Stanescu a fost singurul care s-a opus candidaturii mele la Presedintie

Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila sustine ca Paul Stanescu a fost singurul care s-a opus cand.

Digi 24: Detalii cutremuratoare in dosarul Caras Severin. Tanar ucis la vanatoare de fratele sau, care ar fi obtinut ilegal permis de port-arma

Informatii cutremuratore apar in dosarul permisele de port-arma din Caras Severin. Un adolescent a fost impuscat mortal cu o arma de vanatoare chiar de fratele sau, care ar fi obtinut permisul ilegal.

Digi 24: Moment istoric in medicina. Au fost creati neuronii artificiali care pot repara circuitele nervoase din creier

Oamenii de stiinta au creat neuroni artificiali care ar putea fi implantati in pacientii care sufera de paralizie sau alte probleme cu sistemul nervos, relateaza The Guardian. Neuronii artificiali ar putea fi chiar folositi pentru a conecta minti umane la aparate, spun cercetatorii.

Digi 24: Un barbat din Targu-Carbunesti a taiat tevile de apa pentru ca era deranjat de design. Vecinul lui se spala la lighean

Un brancardier din orasul Targu-Carbunesti, judetul Gorj, care locuieste la etajul 1 al unui bloc din localitate, se spala la lighean din octombrie, din cauza vecinului de la parter care, deranjat de design, a taiat tevile de apa din apartamentul sau, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )