Libnet.ro
UNICEF

23:15

Digi Sport: 16 minute de la Otopeni la Bucuresti! Super-proiectul va fi gata n 2020. Toate detaliile

Hotnews Hotnews,
 Digi Sport: 16 minute de la Otopeni la Bucuresti! Super-proiectul va fi gata n 2020. Toate detaliile

Gica Popescu 51 de ani), consilierul Executivului din Calea Victoriei pe problemele legate de organizarea lui Euro 2020 la Bucuresti, a precizat ca sunt sanse extrem de mari ca linia de cale ferata care sa lege Aeroportul Otopeni de Gara de Nord sa fie gata pana inaintea turneului final din vara anului viitor. continuă pe Hotnews

Popescu, despre calea ferata Bucuresti-Otopeni: Autorizatia de constructie e aproape obtinuta. Trenul va face 16 minute

Gheorghe Popescu, consilier al premierului pentru Euro-2020, a declarat, marti, ca autorizatia de constructie pentru linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul International Otopeni este aproape de a fi emisa. Fostul fotbalist spune ca linia va fi gata la timp, iar trenul va parcurge traseul in 16 minute. Ne facem de mare ras, ne facem de bascalie daca nu va fi gata, a adauat Popescu.

Digi Sport: Sotul unei sportive din Romnia l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo: care a fost prima sa pasiune

In 2013, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, Daniela Dodean 28 de ani), s-a casatorit cu Joao Monteiro 31 de ani). Ca si Daniela, portughezul este jucator de tenis de masa. Putini stiau ca Ronaldo avea o astfel de pasiune si se pare ca avea si calitati pentru acest sport. Toata lumea cunostea pasiunea sa nebuna pentru fotbal si atat!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )