Libnet.ro
UNICEF

18:46

Digi24. Surse militare din Pentagon pentru CNN: Trump se comporta ca un dictator. Cum e impiedicat Joe Biden sa-si preia mandatul

Hotnews Hotnews,
 Digi24. Surse militare din Pentagon pentru CNN: Trump se comporta ca un dictator. Cum e impiedicat Joe Biden sa-si preia mandatul

Surse militare din Pentagon au declarat pentru CNN ca Donald Trump se comporta in prezent ca un dictator, se arata intr-o analiza CNN in care administratia lui Trump este asemanata, in aceste zile, cu un veritabil regim aflat in pragul colapsului si cu o intreaga echipa baricadata intr-un bizar univers paralel in care actualul presedinte si-ar fi securizat deja un al doilea mandat. continuă pe Hotnews

Mai multi demnitari din Pentagon au demisionat dupa ce Trump l-a inlocuit pe ministrul Apararii, Mark Esper

Departamentul Apararii american a anuntat ca trei membri importanti ai sai au renuntat la functii, a doua zi dupa ce presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, l-a destituit pe ministrul apararii Mark Esper, transmite DPA.

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

CNN si Politico: ingrijorari la Pentagon: Trump isi instaleaza din ce in ce mai multi oameni loiali in functii cheie

Presedintele SUA Donald Trump a schimbat din functie o serie de oficiali importanti din zona de aparare cu persoane care sunt considerate a fi loiale lui, provocand ingrijorari in randul oficialilor Pentagonului. Surse militare au declarat pentru CNN ca acestea sunt miscari de dictator.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

Putin asteapta rezultatul oficial al alegerilor din SUA pentru a-l felicita pe invingator

Vladimir Putin asteapta anuntarea rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite - unde Donald Trump contesta victoria lui Joe Biden - pentru a-l felicita pe invingator, a anuntat luni Kremlinul, relateaza AFP si News. ro.

Monitorizarea alegerilor: Cheltuielile din campania pentru locale, de 3 ori mai mari decat in 2016

Contributiile pentru campania electorala de la alegerile locale au crescut semnificativ fata de 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )