Libnet.ro
UNICEF

08:15

DIICOT: Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, in urma unor declaratii cu caracter separatist si revizionist

B1 B1,
DIICOT: Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, in urma unor declaratii cu caracter separatist si revizionist

DIICOT are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, poreivit unui comunicat al. continuă pe B1

Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

Procurorii DIICOT au in lucru unDIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand, pentru Mediafax ca in cauza sunt vizati cetateni ungari.

Dosar penal pentru mai multi cetateni maghiari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

DIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand ca in cauza sunt vizati cetateni maghiari.

Ce masuri ia Romania impotriva extremistilor maghiari. Mai multi cetateni unguri, declarati indezirabili

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), inspectorul principal de Politie Monica Dajbog, a facut o declaratie de presa in cadrul careia a precizat ca mai multi cetateni unguri vor fi.

Dosar penal, in cazul femeii din judetul Vaslui care a batut un copil pe care-l avea in ...

Politistii au intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele femeii din localitatea vasluiana Epureni, care si-ar fi batut cu o coada de matura fetita de opt ani avuta in plasament familial, transmite Mediafax. Tanara de 25 de ani care, impreuna cu sotul sau, o avea in plasament pe fetita de opt ani, ar fi abuzat-o fizic pe copila atat cu palmele peste fata si cap, cat si cu o coada de matura, cu care a lovit-o peste o mana si un picior, au afirmat rerpezentantii Politiei .

Dosar penal la DIICOT pentru declaratii cu caracter revizionist si separatist. ...

Un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciarein care sunt vizati cetateni ungari este pe rolul DIICOT. Pe rolul Serviciului de prevenire si combatere a infractiunilor de terorism si a celor contra sigurantei statului se afla in curs de solutionare un dosar penal in care se efectueaza cercetari fata de mai multe persoane, sub aspectul acuzatiei privind savarsirea .

Dosar penal stramutat in Alba pentru ca nu mai avea cine sa judece. Toti judecatorii instantei s-au abtinut

Un dosar penal aflat pe rolul Judecatoriei Cimpeni a fost stramutat dupa ce toti cei patru judecatori ai instantei s-au abtinut de la judecarea cauzei. Tribunalul Alba a decis in ianuarie 2014 stramutarea dosarului la Judecatoria Sebes.

Dosar penal pentru masinile de la Pandurii

Politia Gorj a deschis o ancheta privind folosirea a patru autoturisme din parcul auto al clubului de fotbal Pandurii de catre persoane straine.

Primul roman condamnat pe viata, dupa noul Cod Penal, pentru omorarea unui copil.

Un barbat din Iasi este primul roman condamnat pe viata dupa intrarea in vigoare a noului Cod Penal, pentru uciderea unui copil de patru ani, conform Digi 24. Ionel Totoi a fost condamnat de Tribunalul Iasi la detentie pe viata si va avea sechestru pe toate bunurile. El va trebui sa ii achite fratelui victimei 100. 000 lei, despagubiri morale. Citeste si: Un tanar condamnat la 21 de ani de inchisoare pentru viol si crima s-a sinucis in Penitenciarul Bacau In acelasi dosar, a fost condamnata .

Fostul deputat PDL Sorin Buta este urmarit penal pentru operatiuni financiare incompatibile cu functia

Fostul deputat PDL Sorin Gheorghe Buta este urmarit penal pentru efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia, prin negocierea si semnarea unor contracte ale firmei la care sotia sa era asociat,.

Vaslui: invatator cercetat penal pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut o eleva

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legisti, are nevoie de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )