Libnet.ro
UNICEF

06:46

Fostul deputat PDL Sorin Buta este urmarit penal pentru operatiuni financiare incompatibile cu functia

B1 B1,
Fostul deputat PDL Sorin Buta este urmarit penal pentru operatiuni financiare incompatibile cu functia

Fostul deputat PDL Sorin Gheorghe Buta este urmarit penal pentru efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia, prin negocierea si semnarea unor contracte ale firmei la care sotia sa era asociat,. continuă pe B1

Fostul deputat PDL Sorin Buta, urmarit penal de DNA

Fostul deputat PDL Sorin Gheorghe Buta este urmarit penal pentru realizarea unor operatiuni financiare incompatibile cu functia, prin negocierea si semnarea unor contracte ale firmei la care sotia sa era asociat,.

Fostul deputat PDL Sorin Buta, urmarit penal de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus inceperea urmaririi penale fa and ta de Sorin Gheorghe Buta, fost deputat in Parlamentul Romaniei membru PDL pana in 2011), acuzat de operatiuni financiare incompatibile cu functia, prin negocierea si semnarea unor contracte ale firmei la care sotia sa era asociat, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Fostul deputat Sorin Buta, urmarit penal pentru incompatibilitate

Fostul deputat Sorin Gheorghe Buta este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat ca, in timpul in care activa in Parlamentul Romaniei, a efectuat si operatiuni financiare incompatibile cu functia.

Primul invitat al lui Mircea Dinescu la TVR este miliardarul Ioan Niculae, urmarit penal in dosarul Gaze ieftine pentru Niculae

Prima editie a emisiunii lui Mircea Dinescu la TVR 2 il are ca invitat pe primul om in topul celor mai bogati romani, Ioan Niculae, anunta TVR intr-un comunicat de presa. Ioan Niculae este urmarit penal in dosarul 'Gaze ieftine pentru Niculae, alaturi de fostii ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu, dosar pentru care procurorii au schimbat incadrarea juridica a infractiunilor, de la complot si subminarea economiei nationale in invinuirile de abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru conflict de interese dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar. Procurorii au stabilit ca in acest fel fiica acesteia a primit.

Fostul deputat Luminita Iordache, trimisa in judecata pentru conflict de interese

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru conflict de interese, intrucat in perioada 2009-2012 si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar. Potrivit rechizitoriului procurorilor, citat.

Fostul deputat Luminita Iordache, trimisa in judecata pentru conflict de interese.

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, care o acuza de conflict de interese, intrucat in perioada 2009-2012 si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar, conform Mediafax. Citeste si: Nepotismul, o lege nescrisa in Palatul Parlamentului Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a Luminitei Iordache, sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de .

DNA: Fostul deputat Gheorghe Buta, urmarit penal.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de BUTA GHEORGHE SORIN, fost deputat in Parlamentul Romaniei, sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, se arata intr-un comunicat al institutiei. Din ordonanta de efectuare in .

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Luminita Iordache, fost deputat in Parlamentul Romaniei, a fost trimisa in judecata fiind acuzata de conflict de interese dupa ce si-ar fi angajat fiica in cadrul biroului sau parlamentar.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )