Libnet.ro
UNICEF

12:45

DIICOT a reusit sa destructureze un grup infractional al lui Bercea Mondial

România Liberă România Liberă,
DIICOT a reusit sa destructureze un grup infractional al lui Bercea Mondial

Fostul subprefect de Olt Marian Chitea si omul de afaceri Sergiu Danisor, au fost arestati, joi, pentru evaziune si spalare de bani, intr-un grup infractional format alaturi de Sandu si Fanica Anghel, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Marian Chitea, retinut de DIICOT alaturi de Bercea Mondial intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Marian Chitea, fost membru de vaza al PDL Olt si patron al mai multor firme de proiectari, a fost retinut de procurorii DIICOT Craiova pentru 24 de ore in seara de miercuri 26 noiembrie, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala. Chitea, care s-a imbogatit subit dupa 2004 in urma contractelor sale cu primariile din judetul Olt, a fost retinut alaturi de Sandu Anghel, zic Bercea Mondial, sotia interlopului si un alt afacerist local.

Afaceristul Marian Chitea, retinut de DIICOT alaturi de Bercea Mondial pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Marian Chitea, fost membru de vaza al PDL Olt si patron al mai multor firme de proiectari, a fost retinut de procurorii DIICOT Craiova pentru 24 de ore in seara de miercuri 26 noiembrie, intr-un dosar in care este acuzat de spalare de bani. Chitea, care s-a imbogatit subit dupa 2004 in urma contractelor sale cu primariile din judetul Olt, a fost retinut alaturi de Sandu Anghel, zic Bercea Mondial, sotia interlopului si un alt afacerist local.

Sotia interlopului Bercea Mondial, audiata la DIICOT Craiova

Fanica Anghel, sotia interlopului Bercea Mondial, este audiata in acest moment la DIICOT Craiova. Aceasta a fost ridicata alaturi de doi oameni de afaceri.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti de procurorii DIICOT. Sunt acuzati de spalare de bani si evaziune fiscala

Fanica Anghel, sotia interlopului Bercea Mondial, este audiata in acest moment la DIICOT Craiova. Aceasta a fost ridicata alaturi de doi oameni de afaceri.

Fost subprefect de Olt, retinut intr-un dosar nou dosar deschis pe numele lui Bercea Mondial

Fostul subprefect al judetului Olt, Marian Chitea, a fost retinut de DIICOT in noul dosar deschis pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. El si sotia sa au fost deja audiati in aceasta ancheta. Marian.

Bercea Mondial, sotia sa, Marian Chitea si Danisor George, arestati in dosarul de evaziune

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sotia sa, Fanica, fostul subprefect de Olt Marian Chitea si omul de afaceri Sergiu Danisor, retinuti miercuri de DIICOT pentru evaziune si spalare de bani, au fost arestati, potrivit Mediafax.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia sa, Fanica Anghel, au fost retinuti, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost audiati de procurorii DIICOT, au declarat surse din randul anchetatorilor.

Bercea Mondial a fost retinut intr-un nou dosar de spalare de bani exact in ziua in care fratele presedintelui Traian Basescu a fost eliberat din arest

Sandu Anghel zis si Bercea Mondial, dar si sotia acestuia, Fanica Anghel, au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Craiova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia sa, Fanica, au fost retinuti, dupa ce au fost audiati de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest caz este de.

Bercea Mondial si sotia sa, retinuti pentru evaziune si spalare de bani

Interlopul Bercea Mondial, pe numele sau real Sandu Ancgel, a fost retinut impreuna cu sotia sa dupa ce ambii au fost audiati de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani, au declarat surse din randul anchetatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )