Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dilema dupa alegeri: vom vedea o rezistenta fata de reformele structurale si privatizari?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dilema dupa alegeri: vom vedea o rezistenta fata de reformele structurale si privatizari?

Rezultatul alegerilor ar putea conduce la un proces mai eficient de luare a deciziilor, dar si la o oarecare rezistenta fata de reformele structurale si privatizari, precum si la situatia ca Guvernul sa ia hotarari importante fara o consultare larga,. continuă pe Wall-Street Ro

Fitch: Dupa alegeri, deciziile vor fi luate mai usor. ...

Rezultatul alegerilor ar putea conduce la un proces mai eficient de luare a deciziilor, dar si la o oarecare rezistenta fata de reformele structurale si privatizari, precum si la situatia ca Guvernul sa ia hotarari importante fara o consultare larga, afirma Matteo Napolitano, analist Fitch, potrivit Mediafax. Majoritatea solida in Parlament a unui nou guvern ar putea avea si efectul advers ca executivul sa se simta indreptatit sa ia decizii importante fara o consultare mai larga. Principalul .

Ponta: Acordul dintre USL si grupul minoritatilor, valabil si dupa alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca acordul de colaborare dintre USL si grupul celor 18 deputati care reprezinta minoritatile nationale este valabil si dupa alegeri. Cu grupul celor 18 deputati.

BCR: Sunt zero la suta sanse ca dupa alegeri leul sa se aprecieze dincolo de 4,4/EUR

Probabilitatea ca leul sa ramana in intervalul 4,5-4,6 in fata monedei europene este de 52%, se arata intr-un raport al echipei de la Departamentul Cercetare al BCR. Potrivit economistilor citati, in functie de rezultatul alegerilor si de evenimentele care vor urma, exista o probabilitate de 8% ca leul sa ajunga la 4,80 si 35% ca moneda nationala sa se tranzactioneze in intervalul 4,6-4,7/EUR. Economistii BCR coteaza cu 0% sansele ca leul sa coboare sub 4,4 unitati in fata euroIntra in text pentru a vedea grafic cum au influentat principalele evenimente din acest an cursul leului.

Ponta, intrebat daca i-a telefonat Basescu dupa alegeri: Nu. ...

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, daca a primit vreun telefon de la presedintele Traian Basescu dupa anuntarea rezultatelor de la scrutinul de duminica, el raspunzand negativ si adaugand ca doar in America sunt oamenii politicosi, potrivit Mediafax. Intrebat daca a primit telefon de la Traian Basescu duminica, avand in vedere rezultatul alegerilor, Ponta a raspuns: Nu. Dar nici nu era cazul. Doar in America sunt oamenii politicosi. USL a castigat 58,61% din voturile pentru .

Victor Ponta, intrebat daca Traian Basescu i-a telefonat dupa alegeri: Nu. Doar in America sunt oamenii politicosi

Intrebat luni daca presedintele Traian Basescu i-a telefonat dupa aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare, premierul Victor Ponta a raspuns negativ, punand totul pe seama unei lipse de politete. Nu. Dar .

Antonescu: Dupa alegeri o sa cer un congres extraordinar in PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare de duminica va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului. El a afirmat ca in acest context se poate .

Crin Antonescu: Dupa alegeri cer congres extraordinar PNL pentru sefia partidului si prezidentiabil

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare de duminica va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului. El a afirmat ca in acest context se poate.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )