Libnet.ro
UNICEF

06:00

BCR: Sunt zero la suta sanse ca dupa alegeri leul sa se aprecieze dincolo de 4,4/EUR

Hotnews Hotnews,
BCR: Sunt zero la suta sanse ca dupa alegeri leul sa se aprecieze dincolo de 4,4/EUR

Probabilitatea ca leul sa ramana in intervalul 4,5-4,6 in fata monedei europene este de 52%, se arata intr-un raport al echipei de la Departamentul Cercetare al BCR. Potrivit economistilor citati, in functie de rezultatul alegerilor si de evenimentele care vor urma, exista o probabilitate de 8% ca leul sa ajunga la 4,80 si 35% ca moneda nationala sa se tranzactioneze in intervalul 4,6-4,7/EUR. Economistii BCR coteaza cu 0% sansele ca leul sa coboare sub 4,4 unitati in fata euroIntra in text pentru a vedea grafic cum au influentat principalele evenimente din acest an cursul leului. continuă pe Hotnews

Analistii: Presiunea pe leu, mai mare dupa alegeri

Leul a crescut, ieri, in raport cu euro, Banca Nationala a Romaniei BNR) publicand un curs de referinta de 4,5394 lei/euro, cu 0,6 bani sub valoarea anterioara. Pe piata interbancara cotatiile monedei nationale s-au mentinut, in prima parte a zilei, in apropierea nivelului de 4,54 lei/euro.

Pietele valutare din regiune sunt mai putin influentate de programele electorale, si reactioneaza mai ales la scorul democratiei dupa alegeri

Pietele valutare din Europa Centrala si de Est sunt, de obicei, preocupate de scorul democratiei tarii dupa alegeri si mai putin de detaliile specifice ale programelor electorale. Acest lucru explica volatilitatea ridicata a leului in perioada verii acestui an, dupa suspendarea presedintelui, care a atras declaratii severe ale unor oficiali europeni referitor la situatia creata. Incertitudinea cu privire la componenta viitorului guvern, ca urmare a tensiunilor existente intre presedinte si USL, vor determina presiuni nefavorabile evolutiei leului.

Buda: Camera Deputatilor nu-i poate ridica imunitatea lui Ion Stan dupa alegeri, e o poveste ...

Deputatul Daniel Buda PDL) considera ca nu poate fi convocata Camera Deputatilor in 12 decembrie pentru discutarea cazului Ion Stan, in conditiile in care aceasta nu poate decide, dupa alegeri, ridicarea imunitatii parlamentare, intentia fiind o poveste a celor de la USL, informeaza Mediafax. Daniel Buda, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, din punctul sau de vedere, cazul Ion Stan demonstreaza cine sunt cei de la USL .

Crin Antonescu: Dupa alegeri cer congres extraordinar PNL pentru sefia partidului si prezidentiabil

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare de duminica va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului. El a afirmat ca in acest context se poate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )