Libnet.ro
UNICEF

17:45

Crin Antonescu: Dupa alegeri cer congres extraordinar PNL pentru sefia partidului si prezidentiabil

B1 B1,
Crin Antonescu: Dupa alegeri cer congres extraordinar PNL pentru sefia partidului si prezidentiabil

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare de duminica va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului. El a afirmat ca in acest context se poate. continuă pe B1

Antonescu cere CONGRES EXTRAORDINAR la PNL pentru sefia partidului si candidat la ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului, in care sa fie puse in joc atat functia de presedinte al partidului, cat si pozitia de candidat la prezidentiale, potrivit Realitatea. net. Antonescu a precizat ca un congres extraordinar al PNL se impune foarte repede pentru a consolida pozitia PNL pe scena politica. El a mentionat ca in acest context se poate pune in discutie inclusiv .

Crin Antonescu: Pe 9 decembrie se va vota pentru un proiect care poate sa dureze mai mult de ...

Alegerile din 9 decembrie au o miza suplimentara, aceea de a se vota pentru un proiect politic care are sansa sa dureze mai mult de patru ani, a afirmat presedintele PNL Crin Antonescu joi, la Antena 3, potrivit Agerpres. Dincolo de miza obisnuita a oricaror alegeri parlamentare . ), acum avem niste mize suplimentare. Eu cred ca acum nu se voteaza doar pentru urmatorii patru ani, ci . ) in ideea in care va exista o majoritate categorica a USL, se voteaza pentru inceputul unui proiect .

Crin Antonescu anunta CINE ar urma sa fie ministru al Educatiei dupa 9 decembrie.

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, marti, la o intalnire cu profesorii din Alexandria, ca Guvernul USL si-a luat angajamentul de a face din educatie o prioritate nationala, punctand ca exista certitudinea ca Ecaterina Andronescu va fi si dupa data de 9 decembrie ministru al Educatiei, potrivit realitatea. net. Trebuie sa dam pentru Educatie un ministru bun si cred ca am facut-o, avand certitudinea ca doamna ministru Andronescu va fi si pentru urmatorii patru ani dupa 9 decembrie .

Crin Antonescu: Nu noi l-am implicat pe Traian Basescu in campania electorala, el nu avea cum sa lipseasca

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Traian Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta campanie electorala, desi seful statului da vina pe liderii USLca l-au implicat.

VIDEO Crin Antonescu: T. Basescu a acuzat faptul ca este implicat de catre noi in campania electorala. Nu l-am implicat noi, nu avea cum lipsi

Presedintele PNL Crin Antonescu a sustinut vineri seara o conferinta de la sediul USL indemnandu-i pe alegatori sa mearga duminica la urne. Liderul liberal a tinut sa ii raspunda presedintelui Traian Basescu afirmand ca nu USL l-a implicat pe seful statului in campania electorala ci pur si simplu acesta nu putea lipsi din aceasta campanie. antonescu a adaugat ca victoria USL in scrutinul de duminica va fi legata de regimul lui Traian Basescu si de oamenii lui.

Crin Antonescu: Nu noi l-am implicat pe Traian Basescu in campania electorala, el nu avea ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Traian Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta campanie electorala, desi seful statului da vina pe liderii USL ca l-au implicat fara voia sa, potrivit b1. ro. In desele sale iesiri, presedintele Traian Basescu a acuzat faptul ca este implicat de catre noi in campania electorala. Nu l-am implicat noi, el nu avea cum sa lipseasca din ea. Chiar daca neaga Basescu, votul de duminica va fi unul legat de el si de regimul sau, a .

Crin Antonescu: Daca Basescu nu respecta votul poporului atunci il vom suspenda / Sorin Oprescu: Imi doresc sa intram in normalitate, romanii sa vina la vot

Invitati la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, liderul USL Crin Antonescu si primarul general Sorin Oprescu au vorbit despre alegerile parlamentare din 9 decembrie. Crin Antonescu anunta ca daca USL va castiga alegerile atunci Victor Ponta va forma guvernul. Victor Ponta: Traian Basescu incearca doar sa ne dezbine acum. face ceea ce stie, dar nu va gasi cozi de topor la noi.

Sorin Oprescu: Eu il RESPECT si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play.

Primarul general, Sorin Oprescu, prezent joi seara la emisiunea Sinteza Zilei, la postul de televiziune Antena 3, a declarat ca isi doreste ca alegerile parlamentare sa fie castigate de USL, pentru pozitiile fair-play pe care Crin Antonescu in 2008), Victor Ponta si Daniel Constantin in 2012) le-au avut fata de el, potrivit Agerpres. Eu il respect si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play prin care viata a facut ca in momentul in care aveam mai mare nevoie de sustinere, in .

Pietele valutare din regiune sunt mai putin influentate de programele electorale, si reactioneaza mai ales la scorul democratiei dupa alegeri

Pietele valutare din Europa Centrala si de Est sunt, de obicei, preocupate de scorul democratiei tarii dupa alegeri si mai putin de detaliile specifice ale programelor electorale. Acest lucru explica volatilitatea ridicata a leului in perioada verii acestui an, dupa suspendarea presedintelui, care a atras declaratii severe ale unor oficiali europeni referitor la situatia creata. Incertitudinea cu privire la componenta viitorului guvern, ca urmare a tensiunilor existente intre presedinte si USL, vor determina presiuni nefavorabile evolutiei leului.

Buda: Camera Deputatilor nu-i poate ridica imunitatea lui Ion Stan dupa alegeri, e o poveste ...

Deputatul Daniel Buda PDL) considera ca nu poate fi convocata Camera Deputatilor in 12 decembrie pentru discutarea cazului Ion Stan, in conditiile in care aceasta nu poate decide, dupa alegeri, ridicarea imunitatii parlamentare, intentia fiind o poveste a celor de la USL, informeaza Mediafax. Daniel Buda, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, din punctul sau de vedere, cazul Ion Stan demonstreaza cine sunt cei de la USL .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )