Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din cauza acestor imagini a ajuns sa isi dea mama in judecata. Povestea din spatele unei vieti ciudate

Antena3 Antena3,
Din cauza acestor imagini a ajuns sa isi dea mama in judecata. Povestea din spatele unei vieti ciudate

Fotografa franceza de origine romana Irina Ionesco a fost condamnata la plata unor daune de 10. 000 euro pentru atingere adusa dreptului la imagine si vietii private a fiicei sale, regizoarea Eva Ionesco, care a. continuă pe Antena3

Botosani. Toate unitatile scolare vor fi inchise luni, din cauza conditiilor meteo

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadul Ministerului Educatiei, a declarat, duminica, pentru agentia Mediafax, ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza.

Prima scoala Romaneasca risca sa se prabuseasca din cauza lipsei fondurilor

Muzeul Prima scoala Romaneasca din Scheii Brasovului abia supravietuieste din cauza lipsei fondurilor. Peste 5000 de carti vechi, 30. 000 de documente, prima tipografie romaneasca si alte obiecte vechi.

Zeci de scoli raman inchise din cauza zapezilor, iar bolnavii ajung la spital cu autospecialele cu senile ale pompierilor. Ce drumuri raman blocate

Zeci de scoli sunt in continuare inchise din cauza viscolului si a zapezilor iar in unele comune din nordul tarii nu se poate ajunge nici cu utilajele de deszapezire. in Bistrita si Iasi, doar.

Scoli inchise in mai multe judete, din cauza vremii

Viscolul inchide portile scolilor. Unitatile de invatamant din judetul Botosani sunt inchise, luni, din cauza conditiilor meteorologice. De asemnea, in judetul Iasi nicio unitate de invatamant din.

Scoli inchise luni in Botosani si Iasi, din cauza vremii

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadrul Ministerului Educatiei, a declarat duminica pentru Mediafax ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza conditiilor meteorologice. In judetul Iasi vor fi inchise toate unitatile de invatamant din mediul rural, a anuntat conducerea ISJ Iasi.

Drumul national Iasi-Vaslui a fost inchis din cauza viscolului: Peste 25 de masini au ramas inzapezite

Peste 25 de masini, majoritatea autoturisme mici, au ramas blocate, duminica dimineata, pe drumul national DN24 Iasi - Vaslui, dupa ce soseaua s-a blocat din cauza viscolului si a ninsorilor in apropriere de.

Giurgiu: O copila de 11 ani s-a sinucis din cauza unor fotografii de pe Facebook.

O fetita de 11 ani, a unui politist din municipiul Giurgiu, a murit, dupa ce s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului in care locuia, relateaza Mediafax. Anchetatorii sustin ca minora ar fi recurs la acest gest pentru ca tatal sau ar fi certat-o din cauza unor fotografii postate pe un site de socializare. Bunica fetei a declarat ca, dupa ce a observat ca fata lipseste, a vazut geamul deschis si si-a dat seama ca s-a intamplat o tragedie, iar cand s-a uitat pe fereastra a vazut-o pe fata .

Circulatie intrerupta pe DN 57, din cauza viscolului.

Centrul Infotrafic informeaza ca sambata, din cauza viscolului care a spulberat zapada pe partea carosabila, circulatia este intrerupta pe DN57, pe trei portiuni: Coronini - Moldova Veche, Nicolint - Oravita judetul Caras-Severin) si Latunas - Moravita judetul Timis), relateaza mediafax. Se estimeaza ca pe tronsonul Latunas Moravita circulatia va fi reluata in jurul pranzului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca incepand cu ora 8:00, in .

DJ Wanda poarta pantofi de schimb in geanta, din cauza zapezii!

DJ Wanda tine sa aia o prezenta impecabila la evenimentele la care este invitata, astfel incat isi tine in geanta pantofi de schimb, pentru a nu ajunge la destinatie in ghetele umplute de zapada. Continue reading .

Bursele europene, in declin din cauza negocierilor privind bugetul SUA

Bursele din Europa au inceput in scadere saptamana curenta, investitorii temandu-se ca parlamentarii americani nu vor ajunge la o intelegere in privinta bugetului.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )