Libnet.ro
UNICEF

17:45

Din ce cauza a murit George Michael! Iata ce spun medicii!

ADPM ADPM,
Din ce cauza a murit George Michael! Iata ce spun medicii!

Potrivit unui documentar care urmeaza sa apara anul acesta, George Michael ar fi murit de suparare. Se pare ca superstarul nu a reusit sa depaseasca tristetea provocata de pierderea mamei si a iubitului sau, si si-a inecat amarul in droguri. continuă pe ADPM

Trafic ngreunat pe A2 din cauza numarului mare de masini si a ploii torentiale. Ploua si pe A1

Din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza dinspre litoral catre Capitala, se circula ingreunat pe A2, pe ambele benzi ale sensului de mers catre Bucuresti, intre localitatile Lehliu Gara si Sarulesti Gara, judetul Calarasi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 ploua torential, relateaza Mediafax.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident n lant

Se circula cu dificultate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala, din cauza unui accident rutier in lant care s-a podus in zona localitatii Sarulesti-Gara, in judetul Calarasi, anunta Mediafax. Nu s-au inregistrat victime, dar valorile de trafic sunt in crestere.

A fost la un pas sa-si piarda vederea din cauza rimelului. Specialistii fac dezvaluiri socante

O femeie a folosit, timp de 25 de ani, rimel pentru a-si construi machiajul de zi cu zi, insa de fiecare data uita sa se demachieze. Theresa Lynch, in varsta de 50 de ani, aproape a orbit din cauza obiceiului ei.

Portugalia: Un avion a aterizat de URGENTA din cauza unui miros neplacut. Mai multi pasageri au lesinat

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator care a facut mai multi pasageri sa lesine. Avionul Boeing 737 Transavia zbura din Olanda spre Spania,.

Aterizare de urgenta in Portugalia! Mai multi pasageri au lesinat din cauza mirosului neplacut

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator. Personalul de zbor a descoperit ca mirosul neplacut provenea chiar de la unul dintre pasageri. Aeronava, care zbura.

Accident oribil. O femeie a murit iar alte 3 sunt ranite dupa un accident produs din cauza exploziei unei anvelope

Trei femei au fost ranite iar una a decedat dupa ce una din avelopele autoturismului a explodat in timul deplasarii peDN 38, la iesirea din Topraisar, judetul Constanta. Potrivit politistilor.

Horoscop 3 iunie. Taurii sufera din cauza trecutului. Gemenii au nevoie de o escapada

Horoscop BERBEC - Persoana care iti apare azi in cale are un rol binefacator pentru tine. Iti ofera exact informatia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar sansa de a iesi un pic din mediul t.

La un pas de TRAGEDIE! Zborul Sibiu Viena, oprit la timp din cauza unor DEFECTIUNI TEHNICE

Compania Austrian Airlines a anulat vineri, cursa de la Sibiu spre Viena, programata la ora 16. 05, din motive tehnice. Cursa Sibiu - Viena, programata pentru plecare astazi la ora 16. 05, a fost anulata din.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )