Libnet.ro
UNICEF

12:00

A fost la un pas sa-si piarda vederea din cauza rimelului. Specialistii fac dezvaluiri socante

Antena3 Antena3,
A fost la un pas sa-si piarda vederea din cauza rimelului. Specialistii fac dezvaluiri socante

O femeie a folosit, timp de 25 de ani, rimel pentru a-si construi machiajul de zi cu zi, insa de fiecare data uita sa se demachieze. Theresa Lynch, in varsta de 50 de ani, aproape a orbit din cauza obiceiului ei. continuă pe Antena3

A fost la un pas de moarte din cauza unui obicei prost pe care il avem cu totii. Este socant ce au descoperit medicii in organismul barbatului

A fost la un pas de moarte din cauza unui obicei prost pe care il facem cu totii. Medicii au fost de-a dreptul socati cand au vazut ce se afla in organismul barbatului. Luke, un tanar de 28 de ani, a fost la.

Portugalia: Un avion a aterizat de URGENTA din cauza unui miros neplacut. Mai multi pasageri au lesinat

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator care a facut mai multi pasageri sa lesine. Avionul Boeing 737 Transavia zbura din Olanda spre Spania,.

Aterizare de urgenta in Portugalia! Mai multi pasageri au lesinat din cauza mirosului neplacut

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator. Personalul de zbor a descoperit ca mirosul neplacut provenea chiar de la unul dintre pasageri. Aeronava, care zbura.

Strigatul DISPERAT al unui medic, din cauza lipsei finantarii: Va rog sa-mi dati indicii despre cum voi alege pacientul mai GHINIONIST

Seful sectiei de Hematologie din cadrul Spitalului Municipal din Ploiesti, Radu Craciun, face un apel disperat la autoritati, dupa ce, din cauza finantarii deficitare, a ajuns sa fie nevoit sa faca o triere.

115 romni mor zilnic din cauza fumatului. Unul din trei tineri romni cu vrsta de peste 15 ani este fumator

115 romani mor zilnic din cauza fumatului si aproape unul din trei romani cu varsta de peste 15 ani este fumator. Tara noastra se afla pe locul al cincilea in Europa la numarul adolescentilor de 15-16 ani care au fumat in ultima luna, iar procentul fumatorilor foarte tineri este de 5 ori mai mare in tara noastra decat in Statele Unite, arata Societatea Romana de Cardiologie, Societatea Romana de Pneumologie si Fundatia Romana a Inimii, cu ocazia Zilei Mondiale fara Tutun 31 mai).

La un pas de TRAGEDIE! Zborul Sibiu Viena, oprit la timp din cauza unor DEFECTIUNI TEHNICE

Compania Austrian Airlines a anulat vineri, cursa de la Sibiu spre Viena, programata la ora 16. 05, din motive tehnice. Cursa Sibiu - Viena, programata pentru plecare astazi la ora 16. 05, a fost anulata din.

Accident oribil. O femeie a murit iar alte 3 sunt ranite dupa un accident produs din cauza exploziei unei anvelope

Trei femei au fost ranite iar una a decedat dupa ce una din avelopele autoturismului a explodat in timul deplasarii peDN 38, la iesirea din Topraisar, judetul Constanta. Potrivit politistilor.

inca un bebelus A MURIT din cauza RUJEOLEI. Bilantul victimelor creste alarmant

Un bebelus in varsta de 3 luni, din judetul Iasi, este cea de-a 55-a victima a epidemiei de rujeola. Numarul total al cazurilor de imbolnavire a ajuns la 13. 563, potrivit Centrului National de.

Un bebelus de 3 luni a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a urcat la 55

Un bebelus in varsta de 3 luni, din judetul Iasi, este cea de-a 55-a victima a epidemiei de rujeola. Numarul total al cazurilor de imbolnavire confirmate pana acum in Romania, de la debutul epidemiei, este de 13. 563, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

O creatura marina ciudata a fost gasita pe o plaja din Marea Britanie. Expertii nu stiu ce specie este

O creatura marina a fost descoperita pe plaja Rhossili din peninsula Gower, fara ca pana in prezent expertii sa poata stabili carei specii ii apartine, informeaza joi BBC. Scheletul acesteia, cu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )