Libnet.ro
UNICEF

15:30

Aterizare de urgenta in Portugalia! Mai multi pasageri au lesinat din cauza mirosului neplacut

Antena3 Antena3,
Aterizare de urgenta in Portugalia! Mai multi pasageri au lesinat din cauza mirosului neplacut

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator. Personalul de zbor a descoperit ca mirosul neplacut provenea chiar de la unul dintre pasageri. Aeronava, care zbura. continuă pe Antena3

Portugalia: Un avion a aterizat de URGENTA din cauza unui miros neplacut. Mai multi pasageri au lesinat

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator care a facut mai multi pasageri sa lesine. Avionul Boeing 737 Transavia zbura din Olanda spre Spania,.

Profilul investitorilor in locuinte: cei mai multi sunt oameni de afaceri, urmati de manageri si de personalitati din spatiul public

In perioada 2016-2018 a crescut numarul investitorilor in proprietati imobiliare, cei ce achizitioneaza apartamente pentru a le inchiria ulterior. Cei mai multi sunt oameni de afaceri romani, care cumpara portofolii mici, de unul sau doua apartamente.

Top 10 cele mai valoroase branduri auto din lume

Toyota ramane cel mai valoros brand auto din lume pentru al saselea an consecutiv, in timp ce Mercedes-Benz a intrecut BMW si a urcat pe locul 2 pentru prima data in clasamentul anual. Tesla si-a marit valoarea marcii cu 60% si a ajuns la distanta mica.

Momente de panica pentru mai multi parinti din judetul Dolj. Doi serpi au fost filmati intr-un loc de joaca

Scenesocante au fost surprinse de un barbat din judetul Dolj,care a filmat doi serpi in timp ce mergeau intr-un loc de joaca din orasul Calafat, judetul Dolj. Parintii si copiii aflati in.

Studiu: Tot mai multi copii de la tara se culca flamanzi, muncesc in gospodarie si iau bataie pentru ca e spre binele lor

Copiii din satele romanesti traiesc din ce in ce mai prost. In ultimii doi ani, aproape s-a dublat numarul celor care beneficiaza de mai putin de doua mese pe zi, iar abandonul scolar este in crestere, reiese din studiul Bunastarea Copilului in.

Ponta, despre constituirea unui grup in Parlament: Astept mai multi parlamentari, dar trei sigur vin

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat miercuri ca asteapta inscrierea mai multor parlamentari in aceasta formatiune, afirmand ca sigur vor veni inca trei, conditii in care va putea.

Gabriela Firea, anunt-bomba: Mai multi parlamentari trec la PSD

Gabriela Firea anunta ca PSD se intareste, dupa plecarile din acesta perioada catre partidul lui Victor Ponta, si ca sapte parlamentari au semnat adeziuni in fata lui Liviu Dragnea. Traversam un.

Noi studii arata ca din ce in ce mai multi copii si adolescenti se gandesc sa isi ia viata

Numarul copiilor spitalizati pentru ca s-au gandit sau chiar au incercat sa se sinucida s-a dublat in mai putin de un deceniu, potrivit unui studiu publicat miercuri in Pediatrie. in.

PMB: Dupa mai multi ani de blocaje, patinoarul Mihai Flamaropol prinde, in sfarsit, contur. 25% din lucrari au fost deja executate. Investitia va fi finalizata in vara anului viitor (FOTO)

Primaria Municipiului Bucuresti anunta continuarea lucrarillor de reconstructie si modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu. Acestea au demarat la inceputul lunii.

Se RECALCULEAZA pensiile romanilor: Care este SINGURA categorie ce va primi mai multi bani! (FOTO)

Casa de Pensii a hotarat actualizarea pensiilor militare a mai multor categorii de pensionari din cadrul MAI, avand in vedere o serie de principii prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, actualizarea se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )