Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident n lant

Hotnews Hotnews,
 Aglomeratie pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident n lant

Se circula cu dificultate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala, din cauza unui accident rutier in lant care s-a podus in zona localitatii Sarulesti-Gara, in judetul Calarasi, anunta Mediafax. Nu s-au inregistrat victime, dar valorile de trafic sunt in crestere. continuă pe Hotnews

Portugalia: Un avion a aterizat de URGENTA din cauza unui miros neplacut. Mai multi pasageri au lesinat

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator care a facut mai multi pasageri sa lesine. Avionul Boeing 737 Transavia zbura din Olanda spre Spania,.

Trafic ingreunat pe Autostrada A2, in urma unui accident in lant. Pe DN1 se circula normal

Traficul rutier este ingreunat pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, pe sensul de mers catre Capitala, in urma unui accident in lant in care au fost implicate trei autoturisme. in schimb, pe DN 1, in statiunile de pe Valea Prahovei, la aceasta ora sunt valori normale de trafic.

UPDATE Trafic ingreunat pe Autostrada A2 din cauza numarului mare de autovehicule si a ploii torentiale

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre litoral catre Capitala, se circula ingreunat pe Autostrada A2, pe ambele benzi ale sensului de mers catre Bucuresti, intre localitatile Lehliu Gara si Sarulesti Gara, judetul Calarasi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 ploua torential.

Faze tari:Politistul a ntrebat-o pe aceasta batrnica de unde are sacul cu bani. Raspunsul ei, genial!; Un avion a aterizat de urgenta din cauza unui pasager care mirosea ngrozitor; Materialul care se repara singur o sa ti faca telefonul impenetrabil

Descoperire 'dramatica si exceptionala' in Pompeii. Arheologii au descoperit scheletul unui. Descoperirea politistilor de frontiera intr-o caruta incarcata cu iarba. Ce se ascundea dedesubt. Politistii de frontiera au observat cu ajutorul aparaturii de vedere.

Haos pe calea ferata: Trafic oprit pe linia Brasov Targu Mures din cauza unui copac cazut

Vremea rea provoaca haos pe calea ferata. Traficul feroviar este oprit, sambata dupa-amiaza, pe Magistrala 400 Brasov Targu Mures, intre statiile Deda si Toplita, dupa ce un copac a cazut pe linia de.

Aterizare de urgenta in Portugalia! Mai multi pasageri au lesinat din cauza mirosului neplacut

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator. Personalul de zbor a descoperit ca mirosul neplacut provenea chiar de la unul dintre pasageri. Aeronava, care zbura.

Circulatie oprita pe DN1 Brasov-Sibiu, n urma unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN1 E68) Brasov - Sibiu este oprita joi dimineata in zona localitatii Beclean, ca urmare a unui accident rutier, informeaza un comunicat de presa al Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, informeaza Agerpres.

Trafic ngreunat pe A2 din cauza numarului mare de masini si a ploii torentiale. Ploua si pe A1

Din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza dinspre litoral catre Capitala, se circula ingreunat pe A2, pe ambele benzi ale sensului de mers catre Bucuresti, intre localitatile Lehliu Gara si Sarulesti Gara, judetul Calarasi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 ploua torential, relateaza Mediafax.

A fost la un pas sa-si piarda vederea din cauza rimelului. Specialistii fac dezvaluiri socante

O femeie a folosit, timp de 25 de ani, rimel pentru a-si construi machiajul de zi cu zi, insa de fiecare data uita sa se demachieze. Theresa Lynch, in varsta de 50 de ani, aproape a orbit din cauza obiceiului ei.

Accident oribil. O femeie a murit iar alte 3 sunt ranite dupa un accident produs din cauza exploziei unei anvelope

Trei femei au fost ranite iar una a decedat dupa ce una din avelopele autoturismului a explodat in timul deplasarii peDN 38, la iesirea din Topraisar, judetul Constanta. Potrivit politistilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )